Drágakövek

DRÁGAKÖVEK

A drágakövek a természet végső szubtilitásai, melyek tulajdonságaik, szimbolikájuk által évezredek óta a szépség kifejezői és támogatói, használatuk során fényük és energiájuk belülről ragyogja át bőrét.

A GYÉMÁNT a legértékesebb ásvány, hatása univerzális. Kivételes ritkasága és egyedülálló keménysége csodálatos ragyogása a fény, a múlhatatlan szépség, az élet, a tartósság, az őszinteség és az ártatlanság jelképe.

A SMARAGD értékében a gyémántot követő drágakő. Mélyzöld ragyogása szépséggel telített, harmóniát áraszt. A megújulás a fiatalság a remény, a termékenység, a tavasz jelképe. Kapcsolatba hozható a halhatatlansággal, és a hűséggel.

A ZAFÍR erénye szépségében tulajdonságában egyaránt kifejező. Bölcsesség a végtelen türelem, a testi lelki szépség az igazságosság és a mennyei erények szimbóluma.

A RUBIN kiválósága fényében és energiájában egyaránt megnyilvánul. A fenségesség, a harmónia, az intuíció az önbizalom és a vitalitás szimbóluma.

A VÍZ - mint a másik igen fontos komponens - kvázikristályos tulajdonsága, hogy képes változtatni szerkezetén, azonban a víz állandó stabil klaszterezése a tudomány közreműködésével alakítható ki, melyet Magyarországon elsőként a Panflora’Soul és DIAMONDS termékcsaládban alkalmazunk. E természet alkotta csodát stabilizálva, formulázva, Hydro-Form Transfer™ formában tárjuk Ön elé.