Gyakori kérdések

1. Mi a szerepe az aktivátor gélnek?

Az aktivátor gélt a kezelés második fázisában használjuk, amikor leküzdjük a bőr természetes barrier funkcióját. Az aktivátorral elősegítjük a hatóanyagok mélyebb és egyenletesebb felszívódását, ezzel stimulálva a mikrokeringést és az oxigénellátottságot.

2. Tonizálás után miért kell felitatni a bőrt?

A tonizálás szerepe a megfelelő pH visszaállítása. A tonik használata után mindenféleképpen át kell törölni a bőrfelületet, ezzel megakadályozzuk a párolgást, ami vízvesztéshez vezetne. A másik ok az áttörlésre, hogy a tonik hígítja a további krémeket a kezelés során, ha nem itattjuk fel a bőrfelületről.

3. Az iontogéleknek mi az alapja?

Az iontogélek alapja a xantán. A xantán egy természetes gélalap, melyet poliszaharidból állítanak elő.

4. A maszkokat lehet VIO-zni?

Igen.

5. Masszázs során kell használni vizet?

A masszázskrémek használatakor nem kell vizet használni. A masszázskrémek karitdió vajat illetve calendula olajat tartalmaznak, melyek adják a krém megfelelő csúszósságát a masszázshoz.

6. Mi a különbség a két szemkörnyékápoló között?

Szemkontúr balzsam: jázmin kivonatának köszönhetően úgy tölti ki a ráncot, mint a glettanyag a repedést.

Szérum szemkontúr: Használata javasolt a karikás, ödémás szemre (hatóanyagai: -vadgesztenye: érfal erősítő hatású, -zöld tea: természetes antioxidáns, -búza protein: feszesítő)

7. Mi a cosmeceutical?

A cosmoceutical új fogalom a bőrápolásban, mely a kozmetika előre lépése a gyógyászat irányába. Olyan luxus kategóriájú termékek, amelyek kismolekulájú, sejtszinten ható, aktív növényi összetevők bőrbe juttatásával fejtik ki hatsásukat.

8. Milyen mértékű változást érhetünk el a testápolók használata során?

A testápolók a bőr struktúráját, szerkezetét változtatják meg.

9. A rosacea tüneteire vannak termékek?

Természetesen igen. A rosacea otthoni ápolásánál használhatjuk az arctejet, tonikot érzékeny bőrre, gyengéd hámlasztó krémet, nappali védelmező krémet, az éjszakai nyugtató krémet és a cosmoceutical defenzív krémet, valamint természetesen a szemkörnyékápolókat.

Kozmetikai kezelés során használhatunk minden terméket ami, megengedett érzékeny bőrre.

10. A testradírban mik a piros gömbök?

A testradír piros gömbjei vas-oxid gömbök, melyek E és F vitamint tartalmaznak. A gömbök használat során feloldódnak és beszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe.

11. Az iontogélek ultrahangozhatók?

Az iontogélekhez bármilyen elektrokozmetikai készüléket lehet használni.

12. Mi a különbség a nappali és az éjszakai krémek között?

A nappali és éjszakai krémek hatóanyagtartalmukban megegyeznek, különbség az emulziós arányokban van. Az emulzió egy speciális technikának köszönhetően folyadékkristályos emulzióba lett kifejlesztve. A folyadékkristályos emulzió lényege, hogy a hatóanyagok térhálós szerkezetet vesznek fel. A bőrbe azonnal beszívódnak, nem hagynak zsírfényt, nem zárják a bőr pórusait, nem akadályozzák az éjszakai méregtelenítés folyamatát.

13. Van összehúzó pakolás?

Igen, összehúzó pakolásként a Mélytisztító maszkot használhatjuk.

14. Mi a peloidmaszkok alapja?

A peloid maszkok alapja a diatómaföld, mely többezer éves fosszilis maradványok őrleménye.

15. Hol kaphatóak a termékek?

Kozmetikusoknál és webáruházunkban.