GABONA

KAVICZKY termékcsalád egyediségét hivatott képviselni az a speciálisan összeállított hatóanyag-kombináció, amely minden termékben megtalálható. Ez a különleges összetevő a Pannon Formula PFTM, melynek alkotóelemei a Hévizi iszap, a Hévizi víz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok.

Az öregedés lassítása bizonytalan folyamatnak tűnt egészen addig, míg a tudomány felfedezte és bizonyosságot szerzett a gabonakivonatok bőrre gyakorolt sejtregeneráló képességéről.

Kaviczky által alkalmazott egyedi összetételben és koncentrációban, a sejtmegújítás stimulálásra, a bőrirritáció megszüntetésre valamennyi életkorban ajánlott, hiszen a gabona kivonatok megelőző, helyreállító és fenntartó hatással egyaránt rendelkeznek. Használatuk nélkül a külső környezeti ártalmak agresszíven hatnak,a gabonakivonatokkal azonban az év 365 napján napi 24 órában védelem alatt áll bőrünk. Többszintű összetevő szinergikus kölcsönhatásban a sejtekkel kommunikálva stimuláják a bőr éltető funkcióit,helyreállítják a lipoid egyensúlyt. Az izoflavonok a coumestanok és a lignanok melyek a magyar GMO mentes, tiszta gabonakivonatokban elsősorban a zab,az árpa,a búza és lenmagban megtalálhatóak olyan tökéletes összhangot hoznak létre mely támogatja a bőr önvédelmi mechanizmusait.