ILLÓOLAJ

KAVICZKY termékcsalád egyediségét hivatott képviselni az a speciálisan összeállított hatóanyag-kombináció, amely minden termékben megtalálható. Ez a különleges összetevő a Pannon Formula PFTM, melynek alkotóelemei a Hévizi iszap, a Hévizi víz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok.

Az illóolajok varázsa abban rejlik,hogy az aromás növény aktív hatóanyagainak koncentrációja akár 100% szorosára növelhető ,hiszen a virágokban a gyümölcsökben és a gyökerekben felhalmozódott illóolajok olyan koncentrált természetes anyagok,melyek a növény fennmaradását segítik.

Ezt a segítséget használja Kaviczky bőrápolása során, ahol az illóolajok hordozó szerepet töltenek be. A hatóanyagokat magukba zárva tonizálnak, feszesítenek,puhítanak és gyógyítanak. Az illóolajok egyedülálló hatékonyságának titka ,hogy gyorsan és mélyen bejutnak a bőrbe. A vízmolekulákat megkötve a bennük oldott állapotban található aktív hatóanyagokat az úgynevezett vektor funkció teszi hatékonyabbá ,lehetővé téve a szépségápoló termékek egyenletes és mélyreható felszívódását,mely megsokszorozza a fitoterápia eredményességét.

A termékeknek az illóolaj esszenciák alig észrevehető kifinomult illatot biztosítanak,mely teljes összhangban áll szervezetünkkel és a limbikus rendszeren keresztül hatva kellemesen oldja a feszültséget és a stresszt.