Education, Training information

1. Education

We provide materials (digital text documents in pdf format) for expert usage in Hungarian, English, German and Russian language.

2. Training

The training course are in Hungarian language.

Tanfolyamra kozmetikusok és kozmetikus tanulók jelentkezhetnek írásban a kaviczky@kaviczky.hu, vagy az agnes.kaviczky@kaviczky.hu útján, illetve telefonon a +36 (23) 399 624, vagy a +36 (20) 353 2345 számon.

Kaviczky Klasszikus természetes kozmetikumok Arcápolási program

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, komplett arc-nyak, dekoltázs kezelési protokollokkal.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA/fő.

KAVICZKY PANFLORA’SOUL ÉS DIAMONDS (trend teremtő, innovatív és új szemléletű termékeink) TERMÉSZETES KOZMETIKUMOK ÁPOLÁSI PROGRAM

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, a trend teremtő , innovatív és új szemléletű termékeink AZONNALI ANTAGING hatásával. Elsajátíthatják az új kezelési protokollokat a kozmetikában, mely során lehetőség adódik az új technikák begyakorlására.

A tanfolyam ára: 45.000 Ft + ÁFA/fő.

Kaviczky Klasszikus természetes kozmetikumok Testápolási program

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, komplett kezelési protokollokkal, a pakolások elkészítésének elméletével és gyakorlatával. Lehetőség adódik a technikák begyakorlására.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA/fő.

Kaviczky Klasszikus protokoll masszázs tanfolyam

A Kaviczky protokoll masszázs a cég által kifejlesztett speciális, az idegvégpontokat stimuláló, kiegyensúlyozó és ellazító hatású masszázstechnika. Az 1 napos tanfolyam során lehetőség nyílik a masszázsfogások elsajátítására, begyakorlására.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA

Tréning külső helyszínen

Amennyiben a Partner igényli, hogy az általa megjelölt helyszínen - nem pedig a Balatoni. u. 66., Kaviczky tréning központban történjen az oktatás - erre is lehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben az utazás és parkolás, valamint a további tréninggel kapcsolatos felmerülő költségek számla alapján történő elszámolása többlet kiadást jelent a Megrendelő/Partner részére.

Kaviczky minősítővizsga

A hallgató saját döntése alapján jelentkezik oktatójánál a vizsgára. Ezen a napon az oktató elméletben és gyakorlatban is felméri a hallgató elsajátított tudását. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítunk ki.

Egyéb tudnivalók:

Minden résztvevő digitális formában tankönyvet, kezelési protokollokat, költség kalkulációt, arculati elemeket térítésmentesen kap. Változatlanul kínáljuk minden tanfolyamot végzett partnerünknek a folyamatos konzultációs lehetőséget oktatójával.

A tanfolyamon a résztvevők a termékeket/kezelést saját magukon kipróbálhatják, és csoporttársaikon gyakorolhatják.

A Kaviczky tanfolyamokra jelentkezőknek természetesen módjuk van – indokolt esetben – az eredetileg választott és regisztrált tanfolyami időpontot módosítani, ha ezt a tanfolyamot megelőzően min. 48 órával jelzik, ellenkező esetben a befizetett 25.000 Ft + ÁFA, illetve 45.000 Ft + ÁFA összegű tanfolyami díj elvész a számukra.

Tanfolyam helyszíne

Kaviczky Referenciaszalon

2030, Érd, Balatoni út 66. 1.em.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kizárólag akkor válik a tanfolyami jelentkezés aktívvá, amennyiben a befizetett összeg megjelenik a feltüntetett céges számlán, illetve készpénzes fizetés esetén a tanfolyam kezdetekor előre megfizetésre kerül.

A jelentkezéssel egy időben kérjük befizetni (készpénzben vagy utalással) a tanfolyami díjat a Kaviczky-Premium Kft. részére. A tanfolyami regisztráció az összeg beérkezésével válik konkréttá. A befizetés teljesíthető személyesen a Kaviczky irodában (2030 Érd, Balatoni út 66. címen), vagy az UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000101-11080008 számú számlára. A befizetés közleményeként kérjük feltüntetni a nevet és a választott tanfolyam megnevezését és időpontját.

A konkrét időpontra és helyszínre való jelentkezéssel, és a tanfolyami díj befizetésével a jelentkező tudomásul veszi és elfogadja az adott feltételeket.