Oktatási, Tanfolyami tájékoztató

1. Oktatás

Oktató anyagot (PDF formátumú digitális szöveges dokumentum) magyar, angol, német és orosz nyelven, szakmai felhasználóink részére biztosítunk.

2. Tanfolyam

A tanfolyami képzés magyar nyelven történik.

Tanfolyamra kozmetikusok és kozmetikus tanulók jelentkezhetnek írásban a kaviczky@kaviczky.hu, vagy az agnes.kaviczky@kaviczky.hu útján, illetve telefonon a +36 (23) 399 624, vagy a +36 (20) 353 2345 számon.

Kaviczky Klasszikus természetes kozmetikumok Arcápolási program

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, komplett arc-nyak, dekoltázs kezelési protokollokkal.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA/fő.

KAVICZKY PANFLORA’SOUL ÉS DIAMONDS (trend teremtő, innovatív és új szemléletű termékeink) TERMÉSZETES KOZMETIKUMOK ÁPOLÁSI PROGRAM

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, a trend teremtő , innovatív és új szemléletű termékeink AZONNALI ANTAGING hatásával. Elsajátíthatják az új kezelési protokollokat a kozmetikában, mely során lehetőség adódik az új technikák begyakorlására.

A tanfolyam ára: 45.000 Ft + ÁFA/fő.

Kaviczky Klasszikus természetes kozmetikumok Testápolási program

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, komplett kezelési protokollokkal, a pakolások elkészítésének elméletével és gyakorlatával. Lehetőség adódik a technikák begyakorlására.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA/fő.

Kaviczky Klasszikus protokoll masszázs tanfolyam

A Kaviczky protokoll masszázs a cég által kifejlesztett speciális, az idegvégpontokat stimuláló, kiegyensúlyozó és ellazító hatású masszázstechnika. Az 1 napos tanfolyam során lehetőség nyílik a masszázsfogások elsajátítására, begyakorlására.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA

Tréning külső helyszínen

Amennyiben a Partner igényli, hogy az általa megjelölt helyszínen - nem pedig a Balatoni. u. 66., Kaviczky tréning központban történjen az oktatás - erre is lehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben az utazás és parkolás, valamint a további tréninggel kapcsolatos felmerülő költségek számla alapján történő elszámolása többlet kiadást jelent a Megrendelő/Partner részére.

Kaviczky minősítővizsga

A hallgató saját döntése alapján jelentkezik oktatójánál a vizsgára. Ezen a napon az oktató elméletben és gyakorlatban is felméri a hallgató elsajátított tudását. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítunk ki.

Egyéb tudnivalók:

Minden résztvevő digitális formában tankönyvet, kezelési protokollokat, költség kalkulációt, arculati elemeket térítésmentesen kap. Változatlanul kínáljuk minden tanfolyamot végzett partnerünknek a folyamatos konzultációs lehetőséget oktatójával.

A tanfolyamon a résztvevők a termékeket/kezelést saját magukon kipróbálhatják, és csoporttársaikon gyakorolhatják.

A Kaviczky tanfolyamokra jelentkezőknek természetesen módjuk van – indokolt esetben – az eredetileg választott és regisztrált tanfolyami időpontot módosítani, ha ezt a tanfolyamot megelőzően min. 48 órával jelzik, ellenkező esetben a befizetett 25.000 Ft + ÁFA, illetve 45.000 Ft + ÁFA összegű tanfolyami díj elvész a számukra.

Tanfolyam helyszíne

Kaviczky Referenciaszalon

2030, Érd, Balatoni út 66. 1.em.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kizárólag akkor válik a tanfolyami jelentkezés aktívvá, amennyiben a befizetett összeg megjelenik a feltüntetett céges számlán, illetve készpénzes fizetés esetén a tanfolyam kezdetekor előre megfizetésre kerül.

A jelentkezéssel egy időben kérjük befizetni (készpénzben vagy utalással) a tanfolyami díjat a Kaviczky-Premium Kft. részére. A tanfolyami regisztráció az összeg beérkezésével válik konkréttá. A befizetés teljesíthető személyesen a Kaviczky irodában (2030 Érd, Balatoni út 66. címen), vagy az UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000101-11080008 számú számlára. A befizetés közleményeként kérjük feltüntetni a nevet és a választott tanfolyam megnevezését és időpontját.

A konkrét időpontra és helyszínre való jelentkezéssel, és a tanfolyami díj befizetésével a jelentkező tudomásul veszi és elfogadja az adott feltételeket.