Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Nappali hidratáló krém

Nappali hidratáló krém

FORMULA PF™, CALENDULA, TARA FA, KUKORICACSÍRA OLAJ

Használati idő

23 760 Ft (7 Prémium Pont)

Válasszon kiszerelést!

Finom, selymes állagú krém, amely természetes hatóanyagaival pótolja a bőr nedvesség-tartamát.
Vízhiányos bőrre.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Az orvosi körömvirág és a tarafa pótolja a bőr nedvességét, így az egészséges fiatalos és üde marad. Fizikai fényvédőt tartalmaz, amely véd a nap ártó sugaraival szemben.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Az előzetesen letisztított bőrre használjuk. Vegyünk a tenyerünkbe egy kevés krémet, majd az arcunk középvonalától kifelé, a fül felé haladva gyengéd mozdulatokkal simítsuk a bőrbe.

Kaviczky Plusz

Nem lehet eleget hangsúlyozni a bőr hidratálásának fontosságát. Ha a bőr nem jut elegendő vízhez, roncsolódik, gyorsabban öregszik.
Nappali hidratáló krémet már érdemes fiatalabb korban is használni, hiszen így sokáig megőrizhetjük a bőr üdeségét, szépségét.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Corn (Zea mays) Oil, Sheabutter (Butyrospermum parkii), Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, (Hydrolized) Caesalpinia spinoza Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Coco Caprylate/Caprate, Grape Seed (Vitis vinifera) Oil, Marigold (Calendula officinalis) Extract, Sodium Cetearyl Sulfate, Glyceryl Stearate, Cethy Alcohol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxymethylglycinate, Lactic Acid, Methyl Glucose, Sesquistearate, Xanthan Gum, Panthenol, Aqua, Ascorbyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Lecithin, Parfum Organic (Aetheroleum)