Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Halványító maszk

Halványító maszk

FORMULA PF™, ANANÁSZ, GOLGOTAVIRÁG KIVONAT

Használati idő

18 000 Ft (6 Prémium Pont)

150 ml tubus

Megakadályozza a barna pigmentek képződését, halványítja a már kialakult pigment foltokat.
Minden bőrállapotra ajánlott.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Az ananász, a szőlő, a golgotavirág és a kukoricacsíra olaj erejével segíti a pigment foltok kezelését.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Egy keveset kinyomunk a tubusból. Késpenge vastagságban ujjainkkal vagy akár spatulával felvisszük a bőrre. Finoman bedörzsöljük,hogy a pórusok között is eloszlassuk. Ápolhatjuk vele a nyakat és a dekoltázst is. 10-15 perc elteltével száraz kendővel letöröljük a maszkot, majd langyos vízzel lemossuk a bőrt és áttöröljük tonikkal.
Hetente kétszer használjuk.

Kaviczky Plusz

A Halványító maszkkal fokozhatjuk a Halványító nappali krém hatását.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Bolus Alba, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Lemon (Citrus lemonum), Passion fruit (Passiflora edulis), Grape (Vitis vinifera), Pineapple (Ananas sativus) Fruits Extract, Sodium Cetearyl Sulfate
Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Cetyl Palmitate, Lactic Acid, Sodium PCA, Ascorbyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Lecithin, Essential Oils (Aetheroleum)