Write to our Guestbook!

NOTE: We are only able to publish and reply to notes in English and Hungarian language. Thank you for your understanding.

Please log in for using our Guestbook!

Saved note:

2017.01.05 - sikandrea

Note:

Kedves Kaviczky Team! Évek óta használom lányommal együtt a termékeiket, s mint elkötelezett várásárlójuk igen elégedett vagyok. Kozmetikust is olyat választottunk, aki az Önök termékével dolgozik. Szeretnék egy javaslattal élni Csapatuk felé: Az online megrendelés esetében a kiszállítási díjat magas összegűnek ítélem meg. Vannak a piacon olyan megbízható partnerek, akik a jelenlegi árnak akár a feléért is házhoz szállítják a megrendelt terméket. Az üzleti tevékenységük kapcsán megfontolandónak tartanám a vevők/hűséges vevők költségkímélő "kiszolgálását" is, azaz a szállítási díjakat rugalmasan meghatározni és kezelni. Üdvözlettel: Sik Andrea

Answer:

Kedves Sík Andrea!

Nagyon köszönjük elismerő sorait . Örülünk, hogy leányával elkötelezettek termékeink iránt és – hogy Önt idézzem – „igen elégedettek” termékeinkkel. Köszönettel veszünk minden olyan javaslatot is amivel még jobban tudjuk Vevőink igényeit kielégíteni, megelégedettségüket növelni  (amire egyébként is folyamatosan törekszünk) és összeegyeztethető az üzleti alapelveinkkel, költségvetésünkkel is.

A szállítási díjunk mértékére vonatkozó észrevételére válaszolva az alábbi tájékoztatást tudjuk adni:

  1. Cégünk elsődleges értékesítési  célcsoportja és továbbértékesítési csatornája a forgalmazói, viszonteladói, szakmai felhasználói (szállodák, wellness és spa , kozmetikai szalonok) hálózatunk.
  2. Azonban természetesen ugyanolyan fontos számunkra a webshopunkon keresztül történő értékesítés is, amelynek során a koncepciónk a rendelési értékhatártól, választott fizetési módtól, csomag volumentől független azonos feltételek valamint szintén azonosan gondos, körültekintő és rugalmas teljesítés biztosítása minden kedves Vevőnknek. Ezt az azonossági elvet követtük a szállítási költségek meghatározásakor is.
  3. Cégünk a rendelt termékek kiszállításával a Magyar Postát valamint –  a piaci versenyeztetés során mint legkedvezőbb ajánlattevőt kiválasztott – GLS Hungary Kft.-t (FLEX DELIVERY extra szolgáltatással) ill. saját Futár szolgálatot bízza meg, melyekből  mindig a Vevő felé történő teljesítés szempontjából legkedvezőbbet vesszük igénybe. Mindegyik tényleges költsége jóval meghaladja az általunk felszámított és az anyagigazgatási, csomagolási költséget is tartalmazó díjat, de ezt nem hárítjuk át Vevőinkre és nem is építjük be termékárainkba.
  4. A csak saját fejlesztésű, egy körbe tartozó termékek webshop rendszerben történő forgalmazási tevékenysége és annak költség szerkezete nem vethető össze a nagyszámú, vegyes összetételű értékesítést bonyolító online kereskedelemmel. A Cégünk profiljához hasonlóan működő más cégek szállítási költségei azonban már azonosságokat mutatnak.
  5. Mi inkább a Vevőink hűségét és nagy értékű vásárlását a pár száz forintos szállítási díj differenciálás helyett meglepetés kedvezményekkel, ajándékokkal háláljuk meg.

Zárszóként még ide kívánkozik – bízva abban, hogy fentiek figyelembe vételével megérthető, elfogadható  a szállítási költség alkalmazási rendszerünk – , hogy a több mint másfél évtizedes tapasztalataink alapján büszkék lehetünk arra hogy Vevőink (mint ahogy Önök is) nem a szállítási díj, hanem termékeink minősége alapján döntenek és maradnak elkötelezettek a KAVICZKY mellett.

Tisztelettel és szeretettel: Kaviczky Ágnes

2016.08.15 - tdorina3

Note:

Kedves Kaviczky Team! A Marie Claire és a Kaviczky Prémium közös nyereményjátékán kerültem kisorsolásra, mint "tartalék nyertes", de a Kaviczky Prémium jóvoltából én is kipróbálhattam a Kaviczky levendulás arctejet. Ezúton is köszönöm! Már majdnem két hete használom, és csodás eredményekről számolhatok be. Bár már nagyon sok jót hallottam a márkáról, bevallom, eddig nem mertem kipróbálni, mert az érzékeny arcbőröm nem tolerálja jól a legtöbb arcápolási terméket. Azt kell mondjam, ez az arctej valami fantasztikus! Kissé vízhiányos, ugyanakkor zsírosodásra hajlamos, érzékeny bőröm van, viszont az arctej használata után bársonyosnak, hidratáltnak érzem a bőröm, ráadásul kevésbé is zsírosodik. Bátran ajánlom minden bőrtípusnak és korosztálynak, ugyanis édesanyámnak is tökéletesen bevált, pedig neki inkább száraz, zsírhiányos bőre van. Most már bátran ki merem próbálni a többi Kaviczky terméket is, engem (és a bőrömet is) meggyőzött! Köszönöm! Dorina