Virágok

VIRÁGOK

A virágok a női principium, a szépség, a megújulás, a vágy, a remény, a lelki aspektus kifejezői. A Panflora’Soul Gyógyvirágok fizikai hatásukon túl jellemzően a lelkiállapotra is hatnak. A virágkultúra a történelmi korok változásai során átalakult formálódott, azonban szimbolikája a teremtő természet tökéletes erejét sugallja. E tökéletes erő mely feltárul a Panflora’Soul Exkluzív Gyógyvirágaiban. Mindenki megtalálhatja benne amire vágyik és mindenki a saját igényeire és hasonlatosságára alakítja.

A virág lehet testet lelket harmonizáló áhítat, inspiráló és dinamizáló természeti erő, szerény vadvirág, mely egyszerűségével és szépségével káprázatosan szépít, és lehet pompásan illatozó, szemet gyönyörködtető florisztikai ritkaság, mely tisztít táplál erősít és megújít. A virág mindez. Hűséges kísérő az emberi élet szakaszain át, akit elragadva a természettől viszi magával a múlt történései és a jövő ismeretlen állomásain át.

Japánban úgy tartják, hogy a lélek szavai egy szellemben lakoznak, kinek neve Kotodama. A szavak szelleme, és a kimondott szavak ereje megváltoztathatja a világot. A szavak által a lélek jut kifejeződésre.