VÍZ

KAVICZKY termékcsalád egyediségét hivatott képviselni az a speciálisan összeállított hatóanyag-kombináció, amely minden termékben megtalálható. Ez a különleges összetevő a Pannon Formula PFTM, melynek alkotóelemei a Hévizi iszap, a Hévizi víz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok.

A természetes gyógyforrások és a termálvizek bőrre gyakorolt hatása elbűvölő és egyedülálló. Unikális jellege abban rejlik, hogy a földkéreg hazánk területe alatt vékonyabb, ezáltal a víz felszínre vezető útja során számtalan ásványi anyagot és nyomelemet képes összegyűjteni és magába zárni.

Magyarország- a világon egyedülálló módon- gazdag gyógyvíz készlettel rendelkezik,mely évezredek óta az emberek gyógyulását és szépülését szolgálják, Budapest főváros pedig a Nemzetközi Fürdőváros megtisztelő címmel rendelkezik.

A Kaviczky bőrápolás során a víz minden kiváló tulajdonsága hasznosul azáltal, hogy a hatóanyagok és alapanyagok egyedi összetétele és kombinációja a víz jótékony hatását megsokszorozza.

Nem elég csupán kiváló beltartalmat produkálni! Fontos,hogy a hatóanyagok szinergikus kölcsönhatása révén egymás hatását erősítve a legjobb eredményt elérve a bőrt hidratálják, vitalizálják,táplálják és regenerálják.