Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →   Képzés  →   Tréningek

1. Oktatás

Oktató anyagot (PDF formátumú digitális szöveges dokumentum) magyar, angol, német és orosz nyelven, szakmai felhasználóink részére biztosítunk.

2. Tanfolyam

A tanfolyami képzés magyar nyelven történik.

Tanfolyamra kozmetikusok és kozmetikus tanulók jelentkezhetnek írásban a kaviczky@kaviczky.hu, vagy az agnes.kaviczky@kaviczky.hu útján, illetve telefonon a +36 (23) 399 624, vagy a +36 (20) 353 2345 számon.

Kaviczky Klasszikus természetes kozmetikumok - Arcápolási program

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, komplett arc-nyak, dekoltázs kezelési protokollokkal.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA/fő.

Csoportos tréning: Egyazon Szalonból több kozmetikus egy időben történő oktatása során a tréning napi díja: 50.000. Ft + ÁFA

Kaviczky Panflora’Soul és Diamonds (trend teremtő, innovatív és új szemléletű termékeink) természetes kozmetikumok - Ápolási program

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, a trend teremtő , innovatív és új szemléletű termékeink azonnali antiaging hatásával. Elsajátíthatják az új kezelési protokollokat a kozmetikában, mely során lehetőség adódik az új technikák begyakorlására.

A tanfolyam ára: 45.000 Ft + ÁFA/fő.

Kaviczky Klasszikus természetes kozmetikumok - Testápolási program

A tréningek 1 naposak. A tanfolyam során a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak. Megismerkedhetnek a Kaviczky történetével, filozófiájával, komplett kezelési protokollokkal, a pakolások elkészítésének elméletével és gyakorlatával. Lehetőség adódik a technikák begyakorlására.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA/fő.

Csoportos tréning: Egyazon Szalonból több kozmetikus egy időben történő oktatása során a tréning napi díja: 50.000. Ft + ÁFA

Kaviczky Klasszikus protokoll - Masszázs tanfolyam

A Kaviczky protokoll masszázs a cég által kifejlesztett speciális, az idegvégpontokat stimuláló, kiegyensúlyozó és ellazító hatású masszázstechnika. Az 1 napos tanfolyam során lehetőség nyílik a masszázsfogások elsajátítására, begyakorlására.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft + ÁFA

Csoportos tréning: Egyazon Szalonból több kozmetikus egy időben történő oktatása során a tréning napi díja: 50.000. Ft + ÁFA

Tréning külső helyszínen

Amennyiben a Partner igényli, hogy az általa megjelölt helyszínen - nem pedig a Balatoni. u. 64/b., Kaviczky tréning központban történjen az oktatás - erre is lehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben az utazás és parkolás, valamint a további tréninggel kapcsolatos felmerülő költségek számla alapján történő elszámolása többlet kiadást jelent a Megrendelő/Partner részére.