Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →   Blog
  • Ez bizony a turmalin! Már az ókorban is ismerték, de csak az 1700-as évek elején jelent meg Európában. Különlegessége a színgazdasága: a feketétől az ibolyán át a zöldig terjed. S van még egy érdekes tulajdonsága is… Életre kelti a bőrt!

  • Már készülsz a nyaralásra? Szeretnél magadnak egészséges, napbarnított bőrt? Nézzük át, mire kell odafigyelni, hogy a napozás ne ártson a bőrödnek és a nyaralás ne a leégésről szóljon! Soha ne menj napra megfelelő fényvédő krém nélkül és napozás után nagyon figyelj oda a hidratálásra!

  • Mindig ámulatba ejt a természet gyógyító ereje, a fűben-fában van az orvosság ősi igazsága. Itt van például a nyírfa. Látszólag egyszerű, hétköznapi fa, sokszor találkozunk vele ligetes területeken, parkokban vagy éppen kertekben. És talán nem is tudjuk, micsoda hatalmas gyógyító erővel bír. Ápolja a testet és a lelket is.

  • Nincs is annál finomabb kényeztetés, mint egy frissítő masszázs, amely felpezsdíti a testet és elcsendesíti a lelket. A speciális kozmetikai masszázs lassítja a bőr öregedését és segíti a hatóanyagok jobb felszívódását is. Kényeztesd magad masszázzsal!    

  • Ismerd meg velünk a leghíresebb vagy éppen leghírhedtebb drágaköveket! Megannyi ragyogás és legendás vagy rejtélyes történet... Ha a drágaköveket a bőrápolásban használod, a bőröd lesz a legszebb ékszered!

  • A Hévízi-tó, a gyógyvíz és a gyógyiszap egyedülálló, sehol máshol a világon nincs ilyen természeti képződmény, csak itt, Magyarországon. Most elárulunk néhány titkot és érdekességet a Hévízi-gyógyvíz és gyógyiszap varázslatos erejéről.