Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →   Blog
  • Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy télen még jobban oda kell figyelni a bőr ápolására. A hideg, a szél és a fokozódó légszennyezettség rendkívüli módon megviseli a bőrt. Azt szoktam mondani, ha télen a megfelelő bőrvédelem nélkül mész ki az utcára, az olyan, mintha vért és páncél nélkül küldenéd csatába a katonát.

  • Télen jóval kevesebbet beszélünk olyan bőrproblémákról, mint a narancsbőr. Azt gondoljuk, a téli öltözékünk ápol és eltakar… Sajnos, valójában csak eltakar, a probléma azonban megmarad és érdemes vele foglalkozni. Az ápolásról, a narancsbőr „kordában tartásáról” magunknak kell gondoskodnunk – télen is. Ha már most odafigyelsz, nyugodtan várhatod a nyarat.

  • Ha csak lassan is, de közeledik a tél. A zord időjárás, a mínuszok, a szél megviseli a bőrt, ahogy mondani szokták” megcsípi” a hideg, amitől száraz, érdes tapintású lesz, súlyosabb esetben be is repedezik. A lakásban sem vagy „biztonságban”, hiszen a fűtési szezonban az alacsonyabb páratartalmú, száraz belső levegő is szárítja a bőrt. Megoldás? Hidratálj! Hidratálj! Hidratálj!

  • Hivatalosan október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ezért a hónap utolsó napján e különleges testrész ápolásával foglalkozunk, jelezve, hogy nem pusztán októberben, de az év minden napján oda kell figyelni magunkra és a melleink állapotára!

  • A botoxot valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk. Amellett, hogy ránctalanító hatását bizonyára ismerjük, eszünkbe jutnak a viaszbábukéra hasonlító arcok, a mosolyogni nem tudó nők is. Szerencsére azok számára is létezik alternatíva, akik szeretnék, hogy érzelmeik látszódjanak az arcukon! A természetes megoldás a növényi botox. Lássuk, mi a különbség a kettő között!  

  • Ahogyan egyre rövidülnek a nappalok, egyre hűvösebbre, esősebbre fordul az időjárás, úgy vágyunk egyre inkább valami kényeztető pihenésre, egy igaz wellness-hétvégére. A wellness fogalma számos pontos összefonódik a turizmussal és a spa-kifejezéssel. Mi most bevezetünk a wellness szállodák és a spa-kezelések világába!