Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →   Blog
  • Mindannyian ismerjük a mondást: ép testben ép lélek. És fordítva? Bizony, a lelki kiegyensúlyozottságunk is hatással van a testünkre. A test, a lélek és a szellem szoros kapcsolatban állnak egymással, kommunikálnak, üzennek.

  • Májfoltok, pigmentfoltok, öregségi foltok. Legtöbbször az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejen jelennek meg. Az elváltozást az okozza, hogy a bőr pigmentanyaga, a melanin felhalmozódott az adott területen. Az ilyen jellegű foltok kialakulásában a napfénynek, a genetikai tényezőknek, és a hormonális változásoknak van szerepük.

  • 2020-ban is beválasztotta Kaviczky Ágnest, a Kaviczky kozmetikai márka alapítóját a TOP 50 Sikeresek közé!

    Az Évkönyben megjelent cikkből sok érdekesség megtudható Kaviczky Ágnesről: dolgozott kutatóintézetben, majd Párizsban is, mielőtt megalapította saját beauty-brandjét. A Kaviczky márkával pedig beírta nevét a nemzetközi szépségtörténelem nagykönyvébe.  

  • Bőrünk az életkorunk előrehaladtával természetes öregedési folyamaton megy keresztül. A bőr minden rétege kimerül és szabálytalanná válik a külső felhámtól kezdve a támasztó izmokon át a legmélyebben húzódó zsírszövetekig. Majd ez a kimerültség jelenik meg az arcon, a nyakon, dekoltázson. A folyamatot megállítani ugyan nem tudunk, de jelentősen lassíthatjuk bőrápolással, helyes táplálkozással. 

  • Néhány éve még a liposzómás termékek számítottak forradalmi újdonságnak a kozmetikai piacon, ma már a nanoszomás kozmetikumok jelentik a trendet. A jövő az intelligens peptideké. Az organikus hatóanyagok, a lélekre is ható természetes szépítők pedig reneszánszukat élik. Az új évtized trendjeiről Kaviczky Ágnessel beszélgettünk, aki annyit elárult: a Kaviczky is készül fejlesztésekkel az új évtizedre.   

  • Sokszor beszéltünk már arról, hogy a víz mennyire fontos a kozmetikumokban, hiszen egyszerre tisztít, szállít, hidratál és beold. Azaz tisztítja a bőrt, szállítja a hatóanyagokat, gondoskodik a megfelelő vízháztartásról és segíti a hatóanyagok beépülését. Most a víz egy újabb csodáját fedezték fel. Jöjjön egy icipici tudomány a víz világából!