Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →   Blog
  • Korábban már írtunk az arc izmairól. Akkor az úgynevezett mimikai izmokat vettük górcső alá. Most a rágóizmokról és a nyak izmairól hoztunk nektek néhány tudnivalót. Ismerd meg velünk az arcod izmait! Tudtad például, hogy az úgynevezett felületes nyakizmokhoz tartozik az emberi test egyetlen bőrizma? Ennek köszönhető a nyak feszes bőre.

  • Mi tudjuk, milyen spa-kezelésre vágynak a vendégek egy hotelban. Tudjuk, mi kell ahhoz, hogy egy wellness-pihenés igazi kényeztető élmény legyen. Az évek során rengeteg értékes tapasztalatra tettünk szert ezen a téren, bátran állítjuk: a hotelek szakértői vagyunk! Azt is látjuk, tapasztaljuk (néha szó szerint a saját bőrünkön), hogy sok esetben a hotelek szolgáltatása nem kínál valódi élményt. Hoztunk nektek néhány példát.

  • Tudod, hogy milyen izmok felelősek az arcodon a mosolyért, a pislogásért, a hunyorgásért vagy éppen a rágásért? Ezek bizony a mimikai és a rágóizmok, amelyeket érdemes ugyanúgy karban tartani, edzeni, mint testünk más izmait. Hiszen a megfeszült arcizomzat hatására az arc fáradtnak, megviseltnek, öregnek látszik. Ismerd meg velünk az arcod izmait, és megmutatjuk, hogy hogyan tarthatod karban őket!

  • Nincs is annál kényeztetőbb, mint egy wellness-hotelben ellazulni, elengedni a napi gondokat, a stresszt. Relaxáció, masszázs, spa-élmények! Megmutatjuk, hogy mi hogyan kínáljuk ezt nektek! Pszt! Műhelytitkok a Kaviczky-világából!

  • Ha örülünk, majd kiugrunk a bőrünkből. Betegen hamuszürkék vagyunk, a félelemtől pedig sápadtak. Ha valami kellemes vagy épp borzongató érzés ér minket, lúdbőrösek leszünk. Mindezek a szólások és reakciók jól mutatják, hogy a bőrünk egy érzékeny védőburok, amely belsőnket, lelki állapotunkat is láttatja a külvilággal.

  • Nincs annál rosszabb, mint amikor egy kellemetlen meglepetés, egy rossz program beárnyékolja az oly rég várt álomnyaralást. Összegyűjtöttük nektek a leghasznosabb tippeket és tudnivalókat, hogy mire figyeljetek, ha külföldön – vagy éppen belföldön – vesztek igénybe spa-kezelést.