Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →   Prémium Pont program

Kaviczky Prémium Pont program

Kedves Látogatóink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy nem viszonteladóként regisztrált vásárlóink számára elindítjuk Kaviczky Prémium Pont programunkat! A regisztráció ingyenes, az összegyűjtött pontokat felhasználhatja bármelyik termék vásárlásakor!

Minden egyes Kaviczky Prémium Ponttal 300 Ft-ot takaríthat meg!

A Kaviczky Prémium Pont program részeseként egész évben élvezheti exkluzív ajánlatainkat és Kaviczky pont akcióinkat!

A Kaviczky Prémium Pont program viszonteladó partnereink számára nem elérhető.

Hogyan gyűjthet Kaviczky Prémium Pontokat?

Minden 3 000 Ft értékű vásárlás után 1 Kaviczky Prémium Pont jár

Regisztráció: 3 Kaviczky Prémium Pont

Feliratkozás hírlevélre: 2 Kaviczky Prémium Pont

Ajánljon minket barátainak: 5 Kaviczky Prémium Pontot kap, míg a kódot felhasználó ismerőse, barátja 1 ponttal lesz gazdagabb.

Hogyan vásárolhat Kaviczky Prémium Ponttal?

1 Kaviczky Prémium Pont = 300 Ft megtakarítás a vásárlás végösszegéből

Egy vásárlás alkalmával maximum 3 Kaviczky Prémium Pontot válthat be.

A beváltható pontok értéke a Kosár bruttó végöszegéből kerül levonásra.

3 Kaviczky Prémium Pontért!

a Kaviczky Prémium Pont egyenleghez

További részletek a Kaviczky Prémium Pontok gyűjtéséről

Ha barátainak szeretne minket ajánlani, küldje el nekik az Ön egyedi Ajánló kódját. Az ajánló kód megjelenik minden Belépés után az oldal láblécében, egészen az első felhasználásig.

Ha barátai az Öntől kapott kódot valamelyik vásárlásuk során megadják a rendelés feladása előtt (a megfelelő mezőbe írva a kódot), az Ön fiókjához kapcsolódva azonosíthatók, így Ön, és a kódot felhasználó barátja/ismerőse is automatikusan megkapja az ezért járó Kaviczky Prémium Pontokat!

FIGYELEM! Egy ajánló kód csak egyszer használható fel, vagyis ha több ismerősének is megadja a kódját, csak az első felhasználó kapja meg az érte járó 1 Kaviczky Prémium Pontot!

Hogyan tekintheti meg Kaviczky Prémium Pont egyenlegét

Belépés után a láblécben, vagy a Webiroda menüpontban láthatja az aktuális Kaviczky Prémium Pont egyenlegét.

További információk a Kaviczky Prémium Ponttal történő vásárlásról

Hogyan vásárolhat a Kaviczky Prémium Pontokkal?

- Csak regisztrált, nem viszonteladói vásárlói fiókkal rendelkezők gyűjthetnek Kaviczky Prémium Pontot, és vásárolhatnak vele.

- Tegye a termékeket a kosárba.

- FONTOS! Amennyiben Outlet, vagy akciós terméket tesz a kosarába, nem lehet prémium pontot beváltami!

- A "Beváltható Prémium Pontok" mezőben adhatja meg a beváltandó Prémium Pontok értékét.

- Kattintson a "Prémium Pont beváltás" gombra.

- Amennyiben nem megfelelő mennyiséget ír be, erről tájékoztatást kap. Ez két módon fordulhat elő:

a) Több pontot ír be, mint az egyenlege, vagy a felhasználható maximális Kaviczky Prémium Pont érték (jelenleg 3 pont).

b) A beváltandó Prémium Pontok értékének levonása után a Kosár végösszege nem éri el a Kosár előre meghatározott minimum összegét, ami jelenleg 2 000 Ft.

A Kaviczky Prémium Pontok pontok nem vihetők át egyik vásárlói fiókból egy másikba.

A Kaviczky Prémium Pontok nem járnak le, Kaviczky Prémium Pontot csak a www.kaviczky.hu weboldalon lehet gyűjteni és beváltani.

Feltételek

Tagság & Jogosultság

A Kaviczky Prémium program a Kaviczky Prémium Kft. jutalom rendszere a www.kaviczky.hu weboldalon vásárlók számára. A Prémium programban csak magánszemélyek vehetnek részt, és minden személynek csak egy Prémium pont egyenlege lehet. A Kaviczky Prémium Kft. dolgozói, igazgatói és képviselői nem vehetnek részt a Kaviczky Prémium programban.

Prémium Pontok gyűjtése és vásárlás pontokkal

Minden vásárlás alkalmával a Kaviczky Prémium Kft. termékekre elköltött 3 000 Ft után egy (1) pontot írunk jóvá. A megrendelés leadását megelőzően be kell jelentkeznie, hogy felhasználhassa Prémium Pontjait. A vásárlás után járó Prémium Pontok a rendelés véglegesítése után kerülnek jóváírásra. A pontok értéke nem mérhető készpénzben, és kizárólag a www.kaviczky.hu.hu oldalon használhatók fel. A Prémium Pontok nem válthatók át készpénzre.

Változások, Megszűnés és/vagy Prémium Programból való kivétel

A Kaviczky Prémium Kft.-nek jogában áll saját megítélése szerint a Kaviczky Prémium program szabályait, jutalom rendszerét, a programra való jogosultságot, illetve bármely egyéb jellemzőjét módosítani, korlátozni, vagy bármilyen módon megváltoztatni (beleértve bármely, a programban részt vevő vásárlók felé fennálló kötelezettségének bármikori átruházását egy másik személyre felelősség nélkül) vagy bármikor beszüntetheti a Prémium programot saját belátása szerint, amelyről tájékoztatást a www.kaviczky.hu weboldalon ad.

A Kaviczky Prémium Kft. fenntartja a jogot, hogy saját megítélése szerint kizárhasson egyéneket a Kaviczky Prémium Pont programból. A Kaviczky Prémium Pont programmal való bármilyen visszaélés, szabályainak megszegése, illetve bármilyen, a Kaviczky Prémium Kft. érdekeit sértő megtévesztés vagy viselkedés esetén a Kaviczky Prémium Kft. visszavonhatja a programban való részvétel jogát és ez befolyásolja a tag jövőbeli esetleges részvételét is a Kaviczky Prémium Pont programban. A tagság nem ruházható át másik személyre és csak a tagok vásárolhatnak a program keretén belül. Amennyiben a tagság visszavonásra vagy bármilyen más módon törlésre kerül, a számlán található Prémium Pontok értéke automatikusan megszűnik. A Kaviczky Prémium Kft. fenntartja a weboldalának, illetve ezen feltételek megváltoztatásához való jogot. A vásárló felelőssége, hogy időről időre tájékozódjon a Kaviczky Prémium Pont program feltételeiről, és értesüljön az esetleges változtatásokról. A Kaviczky Prémium Pont programhoz való csatlakozáskor a vásárló elfogadja, hogy az időközben esetlegesen módosuló feltételek rá továbbra is érvényesek.