Kaviczky logo

Effective care and natural pampering.

Follow Us!

  →   Blog
  • A természet patikájában mindig érdemes körülnézni, hiszen csodálatos anyagokkal van tele. És nem pusztán a gyógynövényekre kell gondolni! A drágakövek, féldrágakövek is gyógyító erővel bírnak. A turmalin méregtelenítő, a turmalinpor antiszeptikus hatású.

  • A bőr számos feladatot ellát, ezek közül az egyik legfontosabb a védelem. Nincs még egy testrészünk – ráadásul ilyen nagy kiterjedésű –, amely nap, mint nap ki van téve a külső környezeti ártalmaknak. A napfény, a környezeti szennyezés, a kipufogógázok, a vegyi anyagok, a dohányfüst és a baktériumok mind-mind közvetlen kapcsolatba kerülnek a bőrfelülettel, amely igyekszik megvédeni minket mindezen ártalmaktól.  

  • A természet patikájában mindig érdemes körülnézni, hiszen csodálatos gyógynövényekkel van tele. Itt van például a rozmaring, amelyet ősidők óta ismer és használ az emberiség. Gyulladáscsökkentő és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, antioxidáns hatású. Éppen ezért a középkorban fertőtlenítették vele a levegőt, és ma is nagyon sok gyógyhatású termék alapja.

  • Mi a különbség a bőrtípus és a bőrállapot között? Hogyan tudjuk felmérni, hogy milyen a bőrünk típusa és milyen az állapota? Cikkünkben ehhez nyújtunk egy kis segítséget. De egy alapos és szakszerű bőrdiagnosztizáláshoz kérjük kozmetikus segítségét.

  • Interjú Mohácsi Szabina vezető Kaviczky-kozmetikussal. Mohácsi Szabina a Kaviczky piacra lépése óta dolgozik a termékekkel, és ahogyan mondja, szinte azonnal szerelembe esett a magas hatóanyag-tartalmú, magyar fejlesztésű natúr kozmetikai márkával. Ma a Kaviczky vezető kozmetikusa, akinek a naptára hetekre előre tele van előjegyzésekkel.

  • Mindannyian ismerjük a mondást: ép testben ép lélek. És fordítva? Bizony, a lelki kiegyensúlyozottságunk is hatással van a testünkre. A test, a lélek és a szellem szoros kapcsolatban állnak egymással, kommunikálnak, üzennek.