Kaviczky logo

Effective care and natural pampering.

Follow Us!

  →   Training  →   Qualifying exam

Kaviczky minősítővizsga

A hallgató saját döntése alapján jelentkezik oktatójánál a vizsgára. Ezen a napon az oktató elméletben és gyakorlatban is felméri a hallgató elsajátított tudását. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítunk ki.

Egyéb tudnivalók:

Minden résztvevő digitális formában tankönyvet, kezelési protokollokat, költség kalkulációt, arculati elemeket térítésmentesen kap. Változatlanul kínáljuk minden tanfolyamot végzett partnerünknek a folyamatos konzultációs lehetőséget oktatójával.

A tanfolyamon a résztvevők a termékeket/kezelést saját magukon kipróbálhatják, és csoporttársaikon gyakorolhatják.

A Kaviczky tanfolyamokra jelentkezőknek természetesen módjuk van – indokolt esetben – az eredetileg választott és regisztrált tanfolyami időpontot módosítani, ha ezt a tanfolyamot megelőzően min. 48 órával jelzik, ellenkező esetben a befizetett 25.000 Ft + ÁFA, illetve 45.000 Ft + ÁFA összegű tanfolyami díj elvész a számukra.

Tanfolyam helyszíne

Kaviczky Referenciaszalon

2030, Érd, Balatoni út 64/b

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kizárólag akkor válik a tanfolyami jelentkezés aktívvá, amennyiben a befizetett összeg megjelenik a feltüntetett céges számlán, illetve készpénzes fizetés esetén a tanfolyam kezdetekor előre megfizetésre kerül.

A jelentkezéssel egy időben kérjük befizetni (készpénzben vagy utalással) a tanfolyami díjat a Kaviczky-Premium Kft. részére. A tanfolyami regisztráció az összeg beérkezésével válik konkréttá. A befizetés teljesíthető személyesen a Kaviczky irodában (2030 Érd, Balatoni út 64/b. címen), vagy az Erste Bank-nál vezetett 11600006-00000000-57840668 számú számlára. A befizetés közleményeként kérjük feltüntetni a nevet és a választott tanfolyam megnevezését és időpontját.

A konkrét időpontra és helyszínre való jelentkezéssel, és a tanfolyami díj befizetésével a jelentkező tudomásul veszi és elfogadja az adott feltételeket.