Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Bőrfiatalító testápoló

Bőrfiatalító testápoló

FORMULA PF™, NÖVÉNYI BOTOX

Használati idő

36 000 Ft (12 Prémium Pont)

Válasszon kiszerelést!

Növényi botoxszal feltölti, táplálja bőrét, és segít megőrizni annak fiatalságát.
Érett bőrre.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Bőrfiatalító testápoló egyik alapanyaga a myoxinol, amely a hibiszkuszvirág magjának őrleménye és a botox elvén hat. Ezért is nevezzük növényi botoxnak. Vitalizál, megújítja, puhává és selymessé teszi a bőrt. A háromdimenziós kolloid mátrix garantálja a tartós kontrollált hidratálást.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Kenjünk fel egy keveset a kezelni kívánt száraz testfelületre.

Kaviczky Plusz

A Bőrfiatalító testápoló hatása fokozható, ha éjszakára Tápláló testbalzsamot használunk mellé.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Corn (Zea mays) Oil, Coco Caprylate/Caprate, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract (and) Dextrin, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Grape Seed (vitis Vinifera) Oil, Stearic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Xanthan Gum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Salycilyc Acid, Ascorbyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Lecithin, Parfum Organic (Aetheroleum)