Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Energizáló testápoló

Energizáló testápoló

FORMULA PF™, TARAFA

Használati idő

32 000 Ft (10 Prémium Pont)

Válasszon kiszerelést!

Finom selymes textúrájával hidratál, növeli a bőr nedvességtartalmát. Vízhiányos bőrre ajánlott.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A tara fa kivonata, a szőlőmagolaj és a búzaprotein segít pótolni a bőr nedvességét. A megfelelően hidratált bőr sokáig megőrzi szépségét, egészségét és fiatalos megjelenést biztosít. A háromdimenziós kolloid mátrix garantálja a tartós kontrollált  hidratálást.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Kenjünk fel egy keveset a kezelni kívánt száraz testfelületre, majd alaposan dolgozzuk be.

Kaviczky Plusz

Az Energizáló testápoló hatása fokozható, ha éjszakára Feszesítő testbalzsamot használunk mellé.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Corn (Zea mays) Oil, Coco Caprylate/Caprate, (Hydrolized) Caesalpinia spinoza , Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Grape Seed (Vitis vinifera) Oil, Stearic Acid
Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Xanthan Gum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Salycilyc Acid, Ascorbyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Lecithin, Parfum Organic (Aetheroleum)