Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   Cosmeceutical progressive ápoló

Cosmeceutical progressive ápoló

FORMULA PF™, NÖVÉNYI ŐSSEJT (Arganiae) , NÖVÉNYI BOTOX

Használati idő

6 000 Ft

15 ml üvegtégely + díszdoboz

OUTLET termék

A növényi botox mellett növényi őssejteket tartalmaz, amelyek stimulálják a bőr DNS működését és aktivizálják a kollagén-termelést. A bőr láthatóan újjászületik, megfiatalodik.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény
Szavatosság: 2022.02.28

Részletek

A cosmeceutical a szépségápolás új dimenziója, amely az intelligens peptidek és az orvostudomány vívmányait hasznosítja a szépségápolásban. A cosmeceutical készítmények olyan aktív növényi összetevőket tartalmaznak, amelyek sejtszinten hatnak.
A bőre táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi Gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

24 órás ápoló, egyaránt használható nappalra és éjszakára is. Vegyünk egy kevés krémet az ujjunkra és az arc középvonalától indulva a fül felé simítsuk be a bőrbe.

Kaviczky Plusz

A Cosmeceutical készítményekből egy kevés is elég a napi használatkor, mert rendkívül gazdag a hatóanyag-tartalmuk.
Fontos tisztában lenni azzal, hogy bőrünk kizárólag annyi hatóanyagot hasznosít, amennyire szüksége van. Felesleges terhelni a túlhasználattal.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Corn (Zea mays) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sheabutter (Butyrospermum parkii), Glycerin, Cetearyl Glucoside&Cetearyl Alcohol, Grape Seed (Vitis vinifera) Oil, Jojoba (Simmondsia chinensis) Oil, (Hydrolized) Caesalpinia spinoza Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Sprout Cell Extract, Isomalt, Lecithin, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract (and) Dextrin, Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Lactic Acid, Sodium PCA, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Sodium Salicylate, Lecithin, Sodium Benzoate, Parfum Organic (Aetheroleum)