Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Arctej kombinált bőrre

Arctej kombinált bőrre

FORMULA PF™, LEVENDULA, BÚZAPROTEIN

Használati idő

16 140 Ft (5 Prémium Pont)

200 ml flakon + díszdoboz

Hatékonyan távolítja el a sminket és az egyéb szennyeződéseket a bőr pórusai közül is. Ideális normál és kombinált bőr számára. Mindennapos használatra.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A levendula kivonat nyugtatja a bőrt, a természetes lipidek pedig már az arc tisztításakor pótolják a bőr nedvességét. A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja. A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Az arctejből egy borsónyi mennyiséget ráöntünk egy benedvesített vattalapkára, kozmetikai kendőre, s azzal tisztítjuk át az arcot, majd langyos vízzel leöblítjük.

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes tanácsa:
Az arctej mindennapos használata nem luxus, hiszen a bőrünket alaposan, mégis kíméletesen meg kell tisztítani a különböző szennyeződésektől.
Reggel mossuk le azokat a szennyeződéseket, amelyek az éjszakai fázisban, a méregtelenítés során kiválasztódnak a bőrön keresztül. Este a sminktől, az urbanizációs szennyeződésektől tisztítsuk meg az arcunkat arctejjel.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Sunflower Seed (Helianthus annuus) Oil, Stearic Acid, Cetylalcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Aqua, Lavender (Lavandula angustifolia) Extract, Sodium Cetearyl Sulfate, Methyl Glucose Sesquistearate, Sodium Hydroxymethylglycinate, Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Xanthan Gum, Ascorbyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Lecithin, Lavandula angustifolia Oil, Parfum Organic (Aetheroleum)