Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Halványító tisztító hab

Halványító tisztító hab

FORMULA PF™, ANANÁSZ KIVONAT, SZŐLŐ KIVONAT

Használati idő

16 140 Ft (5 Prémium Pont)

250 ml flakon

Otthon is hatásosan kezelhetők vele a pigment foltok. Úgy távolítja el a szennyeződéseket, hogy közben fenntartja a bőr természetes pH-egyensúlyát és nedvességháztartását.
A selymesen lágy tisztítóhab kizárólag a hám elszarusodott rétegét bontja, az ép hám egyensúlyát fenntartja.
Minden bőrállapotra ajánlott.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Halványító tisztító hab úgynevezett három fázisú termék, szinte az arctej és az arctonik ötvözete. A természetes gyümölcskivonatok segítségével tisztítja a bőrt, eltávolítja a különböző szennyeződéseket a bőr pórusai közül is, halványítja a pigment foltokat, miközben fenntartja a bőr természetes pH-egyensúlyát és nedvességháztartását.
Arcbőre táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Nedvesítsük meg az arcbőrt. Rázzuk fel a flakont, és nyomjunk ki két pumpálásnyi habot a tenyerünkbe és jól habosítsuk fel. Körkörös mozdulatokkal vigyük fel az egész arcra, a szem környékét kerüljük el.
1-2 perc után langyos vízzel öblítsük le.

Kaviczky Plusz

A Halványító tisztító hab használata – a bőr pigmentáltságától függően – heti 1-2 alkalommal, ajánlott. Ennél többször nem szabad használni.
Szintén felesleges, sőt, roncsoló hatású arcradírral vagy hámlasztóval együttesen használni.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Lemon (Citrus lemonum), Passion fruit (Passiflora edulis), Grape (Vitis vinifera), Pineapple (Ananas sativus) Fruits Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Parfum Organic (Aetheroleum)