Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   PAZAR Testolaj

PAZAR Testolaj

MAISONETHIC™

Használati idő

16 500 Ft (5 Prémium Pont)

250 ml flakon

A virágok vibráló színeikkel szépítik a tájat ugyanezen intenzitással szépítik a Kaviczky formulákat. Érzések, hatások melyek által az elbűvölő fehér virágok szirmainak érintése a szépség, és harmónia arányát nyújtja a mindennapi bőrápolásban.

Kreativitás inspiráció és szakértelem, hogy bőre szebb és komfortosabb legyen mint ami szavakban kifejezhető.....

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Fürdő- és testápolási termékeinkhez a világ minden szegletéből összegyűjtött legkiválóbb természetes kivonatokat és illóolajokat használjuk. Ezután formulázzuk, majd Magyarországon előállítva úgy tervezzük meg, hogy a napi testápolási-tisztálkodási rituálé a kényeztetés ideje legyen.

Hogyan használjam?

Fürdés - zuhanyzás követően oszlassa el tenyerében a kívánt mennyiségű Pazar Testolajat. Élvezze a meleg hatására kinyíló virágos fanyar kellemes  illatot,majd simítsa el test szerte az olvadó olajat. A lágyan ölelő fátyol irritáció mentesen hidratál.

Kaviczky Plusz

A legfinomabb természetes alapanyagok felhasználásával, inspirációt merítve a fehér virágok eleganciájából létrejött a Pazar Testolaj. Tökéletesen kezeli bőrét fürdés-zuhanyzás után. A Pazar Testolaj virágos összetevői ragyogóan puha hidratált bőrt tár fel diszkréten virágos fanyar fűszeres illata harmonikusan illeszkedik a tisztálkodási rituáléba.

Kaviczky Ágnes tanácsa: Az ápoló olajok azt a kényeztetést adják meg a bőrnek, amit máshonnan nem kaphat meg. Különleges szerkezetüknek és magas természetes hatóanyagtartalmuknak köszönhetően beépülnek a bőrbe, és ott fejtik ki jótékony hatásukat.

Összetevők

Camellia Oleifera Seed Oil , Limnanthes Alba Seed Oil ,Olea Europea Fruit Oil ,Cocos Nucifer Oil ,Helianthus Annuus Seed Oil ,Caprylic / Capric Trygliceride ,Rosa Centifolia Flower Extract ,Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil ,Punica Granatum Seed Oil, Plantafluid Cabbage Rose (Wildrose) ,Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene