Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   NIGHT DELICATE ampulla kúra

NIGHT DELICATE ampulla kúra

MAISONETHIC™

Használati idő

36 190 Ft (12 Prémium Pont)

2*5 db 1,5 ml fiola + díszdoboz

Night Delicate  kétfázisú éjszakai bőrszépítő kúra. Célirányos koncentrált tökéletesítés mely egyszerű és rendkívül hatékony. Gyors és látványos 5­*- os hatása azonnal látható, azonnal érezhető.

Kreativitás inspiráció és szakértelem, hogy bőre szebb és komfortosabb legyen mint ami szavakban kifejezhető.....

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Rendkívül látványos, valódi bőr(sz)építész az ampullák intenzitásával. Újjáépíti a bőr szerkezetét, elősegíti a tartós hidratálást, fokozza a kollagén szintézisét, csökkenti az öregedés látható jeleit, hatástalanítja a napközbeni agressziók bőrre gyakorolt negatív hatását. Lenyűgöző anti-aging hatású.

Hogyan használjam?

Nulladik fázis: Tisztítsd meg a bőrödet szokásos módon Arctej Érzékeny bőrre, vagy Flora’Balm Lilium-mal.

Első fázis: Törd fel a szilikon nyitóval a Night Delicate Peeling Ampullát, csepegtesd a tenyeredbe, majd, ujjad segítségével oszlasd el az arc-nyak-dekoltázs területen. A szemkörnyék érzékeny bőrét hagyd ki! Várj 3-5 percet, mosd le  a Peeling Ampullát langyos vízzel, és töröld szárazra a kezelt területet.

Második fázis: Törd fel a szilikon nyitóval a Night Delicate Beauty Ampullát csepegtesd a tenyeredbe, majd ujjad segítségével oszlasd el az arc-nyak-dekoltázs területen.A szemkörnyék érzékeny bőrét hagyd ki, kizárólag a szemgödör csontig használd! Amint beszívódott pihenj le. A Beauty Ampulla jellemzően éjszaka hat, a nappal szerzett láthatatlan környezeti ártalmakat éjszaka hatástalanítja.

Kaviczky Plusz

Koncentrált kezelés az azonnali bőrmegújításért. 5*-os vitamin és peptid koktél öregedésgátló éjszakai ragyogást fokozó szérum, amelynek célja, hogy maximalizálja a bőr természetes éjszakai megújulásának erejét és láthatóan csökkentse az öregedés minden kulcsfontosságú tünetének megjelenését, miközben kijavítja a napi környezeti agressziókat. Azonnal látható és tapintható végeredmény a ragyogóbb,simább, feszesebb és fiatalosabb bőrkép. Vitalitását vesztett arcbőrre. Heti 1 alkalmas kúra szerű használatra.

Kaviczky Ágnes tanácsa: 5 csillagos luxuskezelés mely az otthoni ápolási rutin részeként könnyedén és biztonságosan alkalmazható. Káprázatos azonnali hatékonyság, amikor a szép bőr nem csupán elvárás, hanem igazi megvalósulás. 

Összetevők

Night Delicate PEELING Aqua,Propylen Glycol,Gluconolactone,Glycerin,Lactobionic Acid,Glycolic Acid,Phytic Acid,Tranexamix Acid,Azelaic Acid, Citric Acid,Phytic Acid,Vitis Vinifera Extract,Cellulose,Buthylen Glycol,Disodium EDTA

Night Delicate BEAUTY Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice,Bifida Ferment Lysate,Melatonin,Sodium Hyaluronate,Albatrellus Ovinus Extract, Vitamin -A,Vitamin-C,Vitamin-E,Propylen-Glycol,Acethyl Hexapeptid-38, Glycine complex,Sodium Ascorbyl Phosphate, Propanediol, Lactic Acid,Disodium Phosphate, Disodium EDTA, Sodium Phosphate,Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate,