Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   KAVICZKY fürdőkesztyű

KAVICZKY fürdőkesztyű

Használati idő

16 000 Ft (5 Prémium Pont)

db

A VEGÁN, osztrák gyártású, 100% pamut, puha tapintású, magas nedvszívóképességű, dermatológiailag tesztelt, prémium, egyedileg hímzett fürdőkesztyű a mindennapi, otthoni zuhanyozás és a fürdés elengedhetetlen kiegészítője, valamint a Kaviczky Classic Testradír, illetve a Kaviczky Maisonethic fürdő & tusológélek praktikus kelléke.
A fürdőkesztyű a legjobb minőségű pamutból készült, melynek köszönhetően különösen kellemest érzést biztosít a bőrön, valamint segít eltávolítani a szennyeződéseket és selymes bőrt varázsol.

Csomagolás: ragasztócsíkos celofántasakban.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Osztrák gyártású, klasszikus design, elegáns velúr szegéllyel.
VEGÁN, dermatológiailag tesztelt, magas nedvszívóképességű, legjobb minőségű pamutból készült, melynek köszönhetően különösen kellemes érzést biztosít a bőrön.
A fürdőkesztyű bármely Kaviczky Maisonethic fürdő & tusológélhez, illetve a Kaviczky Classic Testradírhoz kiválóan alkalmas.
A belebújós, felnőtt kéz méretre kialakított kesztyű, felülete és kialakítása révén kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket a nedves bőrön.
Tökéletes választás szaunázás közbeni bőrradírozáshoz is!
Mérete: 16 cm széles, 22 cm hosszú.
Színe: fehér.
Textil súly: 660 g / m2.

 

Hogyan használjam?

Használat előtt meleg, kellemes hőmérsékletű vízzel nedvesítse meg a kesztyűt, a használatot követően pedig alaposan mossa ki a terméken feltüntetett használati címke alapján, majd rendesen szárítsa meg, annak érdekében, hogy mindig friss legyen a zuhanyzáshoz, fürdéshez!
60 fokon mosógépben könnyen tisztítható. Fehérítővel nem kezelhető!

Kaviczky Plusz

Összetevők

Alapanyag: legjobb minőségű, pamut.
Anyagösszetétel: 100% pamut.