Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Éjszakai regeneráló krém

Éjszakai regeneráló krém

FORMULA PF™, YAMGYÖKÉR

Használati idő

30 960 Ft (10 Prémium Pont)

Válasszon kiszerelést!

Az éjszaka folyamán intenzíven és látványosan újrastrukturálja a bőrt. Érett, vitalitását vesztett bőr számára.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Nappali tápláló krém éjszakai megfelelője.
Az éjszaka a bőr regenerálódásának, sejtépítésének időszaka. A regeneráló formula specifikusan összeállított növényi hatóanyagai – a vad yamgyökér, a ginseng és a ginkgo biloba – ezen folyamatokat segítik elő.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Az előzetesen letisztított bőrre használjuk. Vegyünk a tenyerünkbe egy kevés krémet, majd az arcunk középvonalától kifelé, a fül felé haladva gyengéd mozdulatokkal simítsuk a bőrbe.

Kaviczky Plusz

A Kaviczky nappali és éjszakai krémek összetételükben nagyon hasonlóak, azonban eltérő olaj-vaj arányokkal rendelkeznek. Ennek az az oka, hogy ha a bőr többször is találkozik egy-egy hatóanyaggal, akkor azt könnyebben felismeri, és jobban tudja hasznosítani. Ezért fontos, hogy a nappali és az éjszakai ápolás szinkronban legyen.
A nappali és éjszakai krémek közötti leglényegesebb különbség a hatásmechanizmusban van. A Kaviczky éjszakai krémek úgynevezett folyadékkristályos emulzióval készülnek. Ez egyrészt biztosítja, hogy a hatóanyagok a bioritmus szerint aktiválódjanak, másrészt segíti a felszívódást, így a krém nem ragad az arcon, nem keni össze a párnát, ágyneműt.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Sheabutter (Butyrospermum parkii), Corn (Zea mays) Oil, Grape Seed (Vitis vinifera) Oil, Cetearyl Glucoside, Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Coco Caprylate/Caprate,
Oleyl Alcohol,Glycine soya,Dioscorea villosa, Glyceryl Stearate, Cethyl Alcohol, Glycerin, Alchemilla (Alchemilla Vulgaris) Extract, Ginseng Root (Panax Ginseng) Extract, Propyleneglycol, Aqua, Ginkgo biloba, Hydrolized Wheat)Triticum Vulgare Protein
Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxymethylglycinate, Methyl Glucose Sesquistearate, Xanthan Gum, Panthenol, Aqua, Ascorbyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Lecithin, Parfum Organic (Aetheroleum)