Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   Szérum feszesítő

Szérum feszesítő

FORMULA PF™, ZABTEJ, BÚZAPROTEIN, SZŐLŐMAGOLAJ

Használati idő

34 980 Ft (11 Prémium Pont)

30 ml pumpás üvegtégely + díszdoboz

A bőr mélyebb rétegeibe eljutva feszesíti a bőrt, visszaadja annak rugalmasságát. Regenerálja a szöveteket, újraépíti a megfáradt vonásokat.
A tónusát vesztett, rugalmatlan bőrre ajánlott.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Szérum feszesítő olyan természetes anyagokkal adja vissza a bőr rugalmasságát, feszességét, mint a búza protein, a zabtej és a szőlőmagolaj. Az arcbőr visszanyeri vitalitását, szinte újjászületik. Hidrokolloidos háromdimenziós mátrix struktúra.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Az előzetes tisztítást követően vigyünk fel néhány cseppet az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, majd gyengéd körkörös mozdulatokkal simítsuk be a bőrbe. Nem kell leöblíteni.
Érdemes negyedévente, az évszakok változását követve, kúraszerűen alkalmazni, hogy valóban a kívánt hatást érjük el.
A kúra egy hónapig tart, ilyenkor napi rendszerességgel használjuk az arcon, a nyakon és a dekoltázson is.
Fontos, hogy a szérum fölé mindig használjunk olyan krémet, amely a felhám hidratáltságát is biztosítja.

Kaviczky Plusz

Mi a különbség a szérumok, a nappali és éjszakai ápoló krémek, valamint a maszkok között? Képzeljünk el egy fát! A szérum az, ami a gyökereket táplálja, vagyis ez a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, a sejtközpontokat táplálja.
A krém olyan a bőrnek, mint az eső a lombkoronának.
A maszk pedig az, amitől szép zöldek a levelek.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Aqua, Hydrolyzed Wheat Protein, PVP, Grape Seed (Vitis vinifera) Oil, Oat (Avena sativa) Milk/Extract, (Hydrolized) Caesalpinia spinoza Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cetearyl Glucoside, Coco Caprylate/Caprate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Panthenol, Aqua, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Guar, Ascorbyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Lecithin, Parfum Organic (Aetheroleum)