Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   Smaragd csepp + Balzsamos Aranyvessző virágenergia

Smaragd csepp + Balzsamos Aranyvessző virágenergia

EMERALD drops + FLORA'NERGY Chrysantenum

Használati idő

35 500 Ft (11 Prémium Pont)

15 ml üvegcse cseppentő + díszdoboz

Smaragd csepp: Hatóanyagokban gazdag anti-aging koncentrátum. Lágyan egybeolvadva a bőrrel minimalizálja a ráncok megjelenését és segít megőrizni a bőr tónusát. Érzékelhetően simább, egyenletesebb bőrkép. Mélyreható hidratálás és intenzív ápolás a smaragd fényével. Érett, vízhiányos arcbőrre. Mindennapos használatra.

Balzsamos Aranyvessző virágenergia: A tápláló virágenergia feltölti a bőrt, amely szinte újjászületik. Gazdag és selymes kényeztetés, a nedvességet a bőrbe mélyíti, javítva ezáltal a textúrát. Különleges előerősítő, azaz aktiválja a bőrre kerülő további hatóanyagokat, de akár önmagában is használható.  Vízoldékony fermentált algákat és réti gyógyvirágokat egyaránt tartalmaz.
A PanFlora’Soul kozmetikumok a lélek ápolói is: az aranyvirág segíti a megújulást, a szellemi felfrissülést.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Stílus, szépség, ragyogás. Ezt nyújtja a Kaviczky Diamonds termékcsaládja, amely rendkívül intenzív hatást garantál a bennük lévő drágakövek és a deklusztarizált (nano) víz erejével.
A Diamonds kozmetikumokban a drágakő-őrleményt – a mannitol nevű fehérjéhez kapcsolva – egy speciális zselégömb tartalmazza, amely a bőrön a testhő és enyhe masszírozás hatására felolvad. A benne lévő mannitol elősegíti, hogy a drágakövek akadálytalanul bejussanak a bőr mélyebb rétegeibe. A hatóanyagok újraépítik a bőrt, a bőrmátrix teljes átalakulását eredményezik. Klinikailag bizonyított, hogy a bőr feszesebbé válik.
A drágakövek erejükkel megvédik a sejteket a stressz okozta károsodástól és a bőr mélyebb rétegeiben is csökkentik az UV-sugárzás ártalmait.
A hatóanyagok bevitelét támogatja a deklusztarizált víz is, amelynek különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat.A PanFlora’Soul virágenergiák különleges összetevőt, turmalint is tartalmaznak. Ez a féldrágakő piezoelektromos tulajdonságú és ezáltal a fiatal kollagénrostok termelődését serkenti. Enyhe melegségérzetet ad a bőrnek.
A PanFlora’Soul termékek a hagyományos természetes anyagok és a legújabb kozmetikai felfedezések különleges, egyedi ötvözetei. Megtalálhatók bennük a tengeri növények hatóanyagai és a réti virágok, gyógyvirágok olajos és vizes kivonatai, valamint a forradalmi újdonságnak számító deklusztarizált (nano) víz.
A deklusztarizált víz különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az ilyen apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat.
A tengeri fermentált hatóanyagok azonnali (15 perc), közép (14 nap) és hosszútávú (90 nap) feszesítő hatást biztosítanak.
A réti gyógyvirágok, illetve ezek olajos és vizes kivonatai jótékonyan hatnak a bőrre, fizikai hatásukon túl jellemzően a lelkiállapotot is befolyásolják.

Hogyan használjam?

Smaragd csepp:Cseppentsünk az ujjainkra egy-egy csepp koncentrátumot. A szem környékét elkerülve finom, de határozott körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a cseppeket a bőrbe. Kb. 2-3 perces masszírozás elegendő ahhoz, hogy a drágakő-őrleményt tartalmazó speciális zselé-gömbök felolvadjanak, és a bennük lévő hatóanyagok a gyengéd mechanikai hatás rásegítésével a bőrbe jussanak. Nem kell leöblíteni.

Balzsamos Aranyvessző virágenergia: A kétfázisú virágenergiát először rázzuk fel, hogy a hatóanyagok összekeveredjenek. Fújjunk egy keveset az arcra és gyengéden mélyítsük be a tenyerünkkel. A készítményt fújhatjuk a tenyerünkbe is, majd ezt követően először a homloknál és az állnál, majd az arc két felén mélyítsük be a bőrbe. Használata során enyhe melegségérzetet ad a bőrnek.

Kaviczky Plusz

A Smaragd a gyémánt mellett az egyik legértékesebb drágakő, amely gyógyító és misztikus erővel rendelkezik. Az örök forrás és fiatalság, valamint a halhatatlanság szimbóluma. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, tisztító és méregtelenítő hatása van. A smaragd a megújulás és a remény jelképe is, ezért érzelmileg oldja a bánatot és a lelki fájdalmat.

Kaviczky Ágnes tanácsa:
A virágenergiák személyes kedvenceim, mindenkinek szívből ajánlom a használatukat. Válasszák ki a lelkiállapotuknak leginkább megfelelő virágenergiát, hogy egyszerre ápolják a testet és a lelket is.
A balzsamos aranyvirág – vagy Boldogasszony tenyere, Boldogasszony mentája – a szellemi felfrissülés virága. Segíti az összpontosítást és a szellemi koncentrációt. Segítséget nyújthat egy hosszabb üzleti tárgyalás vagy éppen vizsga idején.

Összetevők

Smaragd csepp

Balzsamos Aranyvessző virágenergia