Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   Szőlővirág tisztító balzsam, 100% HARMÓNIA+100% NYUGALOM

Szőlővirág tisztító balzsam, 100% HARMÓNIA+100% NYUGALOM

FLORA'BALM Vitis Flos+MAISONETHIC™

Használati idő

22 500 Ft (7 Prémium Pont)

50 ml üvegtégely + díszdoboz

Szőlővirág tisztító balzsam
Hatékonyan tisztítja a bőrt, eltávolítja a sminket, és más szennyeződéseket, miközben intenzíven hidratálja és védi a bőrt. Egy termékben ötvözi az arctisztító, a tonik és az ápoló krém hatását, plusz a pihe-puha bababőr élményével kényeztet.
Mindennapos használatra. A PanFlora’Soul kozmetikumok a lélek ápolói is: a szőlővirág ambíciót ad.

100% HARMÓNIA+100% NYUGALOM
Ajándékozzon harmoniát és nyugalmat. Káprázatos vörös gyümölcsök,mennyei fügevirág, édes és keserűnarancs gyümölcsös szimfóniája.Érzékeit magával ragadó nyugtató és pihentető édes málna,narancsvirág,balzsamosan fás finoman relaxáló keveréke.
      
Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Szőlővirág tisztító balzsam
A PanFlora’Soul termékek a hagyományos természetes anyagok és a legújabb kozmetikai felfedezések különleges, egyedi ötvözetei. Megtalálhatók bennük a tengeri növények hatóanyagai és a réti virágok, gyógyvirágok olajos és vizes kivonatai, valamint a forradalmi újdonságnak számító deklusztarizált (nano) víz. A deklusztarizált víz különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az ilyen apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat.A tengeri fermentált hatóanyagok azonnali (15 perc), közép (14 nap) és hosszútávú (90 nap) feszesítő hatást biztosítanak. A réti gyógyvirágok, illetve ezek olajos és vizes kivonatai jótékonyan hatnak a bőrre, fizikai hatásukon túl jellemzően a lelkiállapotot is befolyásolják.

Hogyan használjam?

Szőlővirág tisztító balzsam
Nyomjunk két pumpányi tisztító balzsamot a tenyerünkre és simítsuk össze. Majd az egyik tenyerünket tegyük a homlokra, a másikat az állra és gyengéden simítsuk be. Majd a tenyerünket helyezzük az arcra, ott is simítsuk be. Lassan, gyengéden, szinte masszírozó mozdulatokkal dolgozzuk be a bőrbe. Fontos, hogy lassan dolgozzunk, elegendő időt szánjunk a tisztításra, mert a krém akkor hat igazán, ha kissé átmelegedett. Alkalmazhatjuk a szem érzékeny területén is, mert nem irritál. Végül öblítsük le kellemesen meleg vízzel.Az arctisztítás élményét fokozhatjuk meleg, nedves mosdókesztyűk használatával.

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes tanácsa:
A Szőlővirág tisztító balzsam kifejezetten segíti azokat, akik valamilyen kihívás előtt állnak az életben. Megerősíti a győzni akarást, szinte felvértezi a lelket. Olyan erkölcsi erőt ad, amely támogatja a bennünk lévő tehetséget, képességeket, és a kitűzött cél elérésére sarkall. Nem véletlen, hogy a szőlővirág a vezetői erények szimbóluma is.

Összetevők

Szőlővirág tisztító balzsam

100% HARMÓNIA+100% NYUGALOM