Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   Szőlővirág balzsam, 100% BOLDOGSÁG+100% TÖKÉLETESSÉG

Szőlővirág balzsam, 100% BOLDOGSÁG+100% TÖKÉLETESSÉG

FLORA'BALM Vitis Flos+MAISONETHIC™

Használati idő

22 500 Ft (7 Prémium Pont)

50 ml üvegtégely + díszdoboz

Szőlővirág tisztító balzsam
Hatékonyan tisztítja a bőrt, eltávolítja a sminket, és más szennyeződéseket, miközben intenzíven hidratálja és védi a bőrt. Egy termékben ötvözi az arctisztító, a tonik és az ápoló krém hatását, plusz a pihe-puha bababőr élményével kényeztet.
Mindennapos használatra. A PanFlora’Soul kozmetikumok a lélek ápolói is: a szőlővirág ambíciót ad.

100% BOLDOGSÁG+100% TÖKÉLETESSÉG
Engedje át érzékeit a  lágy porított pézsma a mandula, és a macaron szív illatnak,mely a tökéletesség élményét adja. A szerelem almája élénk ragyogásával a tökéletesség szintjére emelje a tisztálkodás kényeztető rituáléját.
Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Szőlővirág tisztító balzsam
A PanFlora’Soul termékek a hagyományos természetes anyagok és a legújabb kozmetikai felfedezések különleges, egyedi ötvözetei. Megtalálhatók bennük a tengeri növények hatóanyagai és a réti virágok, gyógyvirágok olajos és vizes kivonatai, valamint a forradalmi újdonságnak számító deklusztarizált (nano) víz. A deklusztarizált víz különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az ilyen apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat.A tengeri fermentált hatóanyagok azonnali (15 perc), közép (14 nap) és hosszútávú (90 nap) feszesítő hatást biztosítanak. A réti gyógyvirágok, illetve ezek olajos és vizes kivonatai jótékonyan hatnak a bőrre, fizikai hatásukon túl jellemzően a lelkiállapotot is befolyásolják.
100% BOLDOGSÁG+100% TÖKÉLETESSÉG
Fürdő- és testápolási termékeinkhez a világ minden szegletéből összegyűjtött legkiválóbb természetes kivonatokat és illóolajokat használjuk. Ezután formulázzuk, majd Magyarországon előállítva úgy tervezzük meg, hogy a napi tisztálkodási rituálé az élményteli kényeztetés ideje legyen.Kaviczky a trendek elébe menve korán felismerte, hogy a kozmetikai fejlesztései során felhasznált alapanyagok és aktív anyagok növényi eredetű, természetes kiindulási anyagokból származzanak. Zsírok, olajok, természetes zsírsavak, cukorvegyületek, észter olajok valamint biotechnológiai úton előállított természetazonos valamint fermentációs eljárások alkalmazásával. Ezen felelős döntéssel védi az erőforrásokat, őrzi a biodiverzitást, csökkenti az ökológiai lábnyomot.Kivételesen tiszta kiváló minőségű termékeket létrehozva.Természetes, természetazonos vagy megújuló alapanyagait, hatóanyagait és innovatív, környezetbarát gyártási folyamatait a tisztálkodási termékeiben 98%-ban alkalmazza. (lásd. ÖSSZETEVŐK * jelölés)

Hogyan használjam?

Szőlővirág tisztító balzsam
Nyomjunk két pumpányi tisztító balzsamot a tenyerünkre és simítsuk össze. Majd az egyik tenyerünket tegyük a homlokra, a másikat az állra és gyengéden simítsuk be. Majd a tenyerünket helyezzük az arcra, ott is simítsuk be. Lassan, gyengéden, szinte masszírozó mozdulatokkal dolgozzuk be a bőrbe. Fontos, hogy lassan dolgozzunk, elegendő időt szánjunk a tisztításra, mert a krém akkor hat igazán, ha kissé átmelegedett. Alkalmazhatjuk a szem érzékeny területén is, mert nem irritál. Végül öblítsük le kellemesen meleg vízzel.Az arctisztítás élményét fokozhatjuk meleg, nedves mosdókesztyűk használatával.

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes tanácsa:
A Szőlővirág tisztító balzsam kifejezetten segíti azokat, akik valamilyen kihívás előtt állnak az életben. Megerősíti a győzni akarást, szinte felvértezi a lelket. Olyan erkölcsi erőt ad, amely támogatja a bennünk lévő tehetséget, képességeket, és a kitűzött cél elérésére sarkall. Nem véletlen, hogy a szőlővirág a vezetői erények szimbóluma is.

Összetevők

Szőlővirág tisztító balzsam

100% BOLDOGSÁG+100% TÖKÉLETESSÉG