Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   Gyopár archarmat

Gyopár archarmat

FLORA'DEW  Leontopodium

Használati idő

35 200 Ft (11 Prémium Pont)

50 ml üvegcse spray + díszdoboz

A nappali bőrápolás új dimenziója. Táplálja, óvja, hidratálja a bőrt, akárcsak a nappali arckrémek, ám nem nehezíti el a bőrt, nem „fényesedik ki”. Azonnal felszívódik, a bőr visszanyeri vitalitását, miközben lélegzik. Tökéletes anti-aging ápolás a gyógyvirágok erejével.
A PanFlora’Soul kozmetikumok nem pusztán a testet ápolják, jótékonyan hatnak a lélekre is: a gyopár a szépség és a tökéletesség gyógyvirága.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A PanFlora’Soul termékek a hagyományos természetes anyagok és a legújabb kozmetikai felfedezések különleges, egyedi ötvözetei. Megtalálhatók bennük a tengeri növények hatóanyagai és a réti virágok, gyógyvirágok olajos és vizes kivonatai, valamint a forradalmi újdonságnak számító deklusztarizált (nano) víz.
A deklusztarizált víz különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az ilyen apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat.
A tengeri fermentált hatóanyagok azonnali (15 perc), közép (14 nap) és hosszútávú (90 nap) feszesítő hatást biztosítanak.
A réti gyógyvirágok, illetve ezek olajos és vizes kivonatai jótékonyan hatnak a bőrre, fizikai hatásukon túl jellemzően a lelkiállapotot is befolyásolják.

Hogyan használjam?

Rázzuk össze, fújjunk egy keveset az egyik tenyerünkbe. Érintsük össze a két tenyerünket, majd először helyezzük a homlokra és az állra, utána az arc két oldalára és finoman mélyítsük be az archarmatot.

Kaviczky Plusz

Tudta? A gyopárt vagy havasi gyopárt az Alpok növényének ismerjük. Holott valójában a Kárpát-medence virága, a havas jelző legfőbb előfordulási helyére, a Havas-Alföldre utal.

Összetevők

Aqua (declusterized), Rosa Damascena Flower Water, Isononyl Isononanoate, Pentylene Glycol, C14-22 Alcohol, Squalane, Betaine, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Undecane, Urea, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Oil, Leontopodium Alpinum Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Callus Culture, Planktonic Exopolysaccharide 3, Phenethyl Alcohol, Glycerin, Hydrolyzed Beta-glucan, Xylitglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Citric Acid, C12-20 Alkyl Glucoside, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Tridecane, Hydroxyacetophenone, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Xanthan Gum, Polyacrylate Crosspolymer-6, Lactic Acid, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Disodium EDTA, Parfum