Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   FIATALSÁG

FIATALSÁG

Használati idő

58 000 Ft (19 Prémium Pont)

díszdoboz

Mi az örök fiatalság titka? A szépség, az ártatlanság és a tisztaság. Ezt jelképezi a Kaviczky Fiatalság csomagban a búzavirág, míg a csucsóka a nőiség egyik kifejezője. A belőlük nyert értékes hatóanyagok segítik, hogy a bőr és a lélek is fiatal maradjon. 

A csomag tartalma

Búzavirág virágelixír/FLORA'LIXIR  Centaurea Flos (15ml üvegcse cseppentő+díszdoboz) + Csucsóka Archarmat/FLORA'DEW Scutellaria (50ml üvegcse spray+díszdoboz)

PanFlora’Soul Búzavirág virágelixír: egyetlen lépésben kezeli a szem alatti duzzanatokat, ödémákat és sötét karikákat. Kiválóan kondicionálja, nyugtatja, simítja a szemkörnyék érzékeny területeit.

PanFlora’Soul Csucsóka archarmat táplálja, óvja, hidratálja a bőrt, tökéletes anti-aging ápolást biztosít a gyógyvirágok erejével.

A csomag ára:

58.000 Ft  + választhat még egy Kaviczky ajándékcsomagot ingyen

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény
Kosárba

Részletek

A PanFlora’Soul termékek a hagyományos természetes anyagok és a legújabb kozmetikai felfedezések különleges, egyedi ötvözetei. Megtalálhatók bennük a tengeri növények hatóanyagai és a réti virágok, gyógyvirágok olajos és vizes kivonatai, valamint a forradalmi újdonságnak számító deklusztarizált (nano) víz. A deklusztarizált víz különlegessége a nano méretéből ered. Csak összehasonlításul: ha az emberi hajszálat hosszában egymillió szeletre hasítjuk, akkor kapunk egy nanométert. Az ilyen apró vízmolekulák könnyen bejutnak a sejtekbe, és hatékonyabban szállítják a hatóanyagokat. A tengeri fermentált hatóanyagok azonnali (15 perc), közép (14 nap) és hosszútávú (90 nap) feszesítő hatást biztosítanak. A réti gyógyvirágok, illetve ezek olajos és vizes kivonatai jótékonyan hatnak a bőrre, fizikai hatásukon túl jellemzően a lelkiállapotot is befolyásolják.

PanFlora’Soul Búzavirág virágelixír/FLORA'LIXIR  Centaurea Flos

Aktív és célirányos ápolás a szemkörnyék érzékeny bőrére. Egyetlen lépésben kezeli a szem alatti duzzanatokat, ödémákat és sötét karikákat. Kiválóan kondicionál, nyugtat, simít. Ragyogó, fényes tekintetet kölcsönöz. Azonnal beszívódik, így rögtön mehet rá a smink is.
A PanFlora’Soul kozmetikumok a lélek ápolói is: a búzavirág a bölcsesség virága, támogatja a szellemi világosságot, a tiszta gondolatokat, segít a koncentráció növelésében.

PanFlora’Soul Csucsóka Archarmat / FLORA'DEW Scutellaria

A nappali bőrápolás új dimenziója. Táplálja, óvja, hidratálja a bőrt, akárcsak a nappali arckrémek, ám nem nehezíti el a bőrt, nem „fényesedik ki”. Azonnal felszívódik, a bőr visszanyeri vitalitását, miközben lélegzik. Tökéletes anti-aging hatás a gyógyvirágok erejével.

Hogyan használjam?

PanFlora’Soul Búzavirág virágelixír/FLORA'LIXIR  Centaurea Flos

Tegyünk 2-3 cseppet az ujjunkra és gyengéd körkörös mozdulatokkal vigyük be a bőrbe, egyszerre használhatjuk a szem alatt és a szemhéjon is. Az elixír azonnal beszívódik, így azonnal alkalmazhatunk rá sminket is. 

PanFlora’Soul Csucsóka Archarmat / FLORA'DEW Scutellaria

Rázzuk össze, fújjunk egy keveset az egyik tenyerünkbe. Érintsük össze a két tenyerünket, majd először helyezzük a homlokra és az állra, utána az arc két oldalára és finoman mélyítsük be az archarmatot. 

Kaviczky Plusz

Kaviczky Ágnes tanácsa:

A Búzavirág virágelixír valódi csodaszer, nem véletlenül hívjuk elixírnek. Egy lépésben kezeli a duzzadt szemhéjakat, a szem alatti táskákat és a sötét karikákat, miközben ápolja a szem környék érzékeny bőrét.
A búzavirág segíti a gondolataink frissességét, a koncentráció növelését.

A Csucsóka Archarmat új stílus a bőrápolásban. Leheletvékony réteget képez a bőrön, hogy szinte nem is érezzük a jelenlétét. Nincs zsíros érzet, elnehezült bőr, szauna-hatás. Használata gyors és egyszerű, ugyanakkor hatása hosszantartó. A reggeli arcápolás után szinte azonnal mehet rá a smink.

Összetevők