Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   ÜNNEPI GONDOSKODÁS

ÜNNEPI GONDOSKODÁS

Használati idő

18 210 Ft (6 Prémium Pont)

díszdoboz

CSOMAG TARTALMA:

  • Éjszakai regeneráló krém PF™ YAM GYÖKÉR (15 ml üvegtégely)
  • Tápláló gabonamaszk PF™ ÁRPATEJ, BÚZA TEJ (50 ml tubus)

Éjszakai regeneráló krém Az éjszaka folyamán intenzíven és látványosan újrastrukturálja a bőrt. Érett, vitalitását vesztett bőr számára.

Tápláló gabonamaszk A gabonakivonatokat tartalmazó maszk természetes módon táplálja, vitalizálja a bőrt. Száraz bőrre.

AKCIÓ! 22.760 Ft helyett 18.210Ft

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Az Éjszakai regeneráló krém A Nappali tápláló krém éjszakai megfelelője.
Az éjszaka a bőr regenerálódásának, sejtépítésének időszaka. A regeneráló formula specifikusan összeállított növényi hatóanyagai – a vad yamgyökér, a ginseng és a ginkgo biloba – ezen folyamatokat segítik elő.
A Tápláló gabonamaszk az árpatejjel, a zabtej és a búzatej rendkívül hatékonyan ápolja a száraz, élettelen bőrt, amely szinte azonnal megtelik élettel.A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett vitaminokat, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Éjszakai regeneráló krém: Az előzetesen letisztított bőrre használjuk. Vegyünk a tenyerünkbe egy kevés krémet, majd az arcunk középvonalától kifelé, a fül felé haladva gyengéd mozdulatokkal simítsuk a bőrbe.

Tápláló gabonamaszk: Egy keveset kinyomunk a tubusból. Késpenge vastagságban ujjainkkal vagy akár spatulával felvisszük a bőrre. Ápolhatjuk vele a nyakat és a dekoltázst is. 10-15 perc elteltével száraz kendővel letöröljük a maszkot, majd langyos vízzel lemossuk a bőrt és áttöröljük tonikkal.  Hetente kétszer használjuk.

Kaviczky Plusz

A Kaviczky nappali és éjszakai krémek összetételükben nagyon hasonlóak, azonban eltérő olaj-vaj arányokkal rendelkeznek. Ennek az az oka, hogy ha a bőr többször is találkozik egy-egy hatóanyaggal, akkor azt könnyebben felismeri, és jobban tudja hasznosítani. Ezért fontos, hogy a nappali és az éjszakai ápolás szinkronban legyen.
A nappali és éjszakai krémek közötti leglényegesebb különbség a hatásmechanizmusban van. A Kaviczky éjszakai krémek úgynevezett folyadékkristályos emulzióval készülnek. Ez egyrészt biztosítja, hogy a hatóanyagok a bioritmus szerint aktiválódjanak, másrészt segíti a felszívódást, így a krém nem ragad az arcon, nem keni össze a párnát, ágyneműt.

A Tápláló gabonamaszk lenpelyheket tartalmaz, amely természetes sűrítőanyagként még finomabbá, selymesebbé teszi a készítményt. Emellett a len számos fitoösztrogént tartalmaz, amely segíti a bőr táplálását.

És még egy jó tanács: érdemes a maszkot a nyakon és a dekoltázson is használni, hiszen ezek a testrészek is sokszor árulkodnak a korunkról.

Összetevők