Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   ÜNNEPI GONDOSKODÁS

ÜNNEPI GONDOSKODÁS

Használati idő

37 090 Ft (12 Prémium Pont)

díszdoboz

CSOMAG TARTALMA:

  • Szérum feszesítő PF™ FORMULA PF™ ZAB TEJ, BÚZA PROTEIN SZŐLŐMAGOLAJ (30 ml pumpás üvegtégely + díszdoboz)
  • Tápláló gabonamaszk PF™ ÁRPATEJ, BÚZA TEJ (50 ml tubus)

Szérum feszesítő A bőr mélyebb rétegeibe eljutva feszesíti a bőrt, visszaadja annak rugalmasságát. Regenerálja a szöveteket, újraépíti a megfáradt vonásokat. A tónusát vesztett, rugalmatlan bőrre ajánlott.

Tápláló gabonamaszk A gabonakivonatokat tartalmazó maszk természetes módon táplálja, vitalizálja a bőrt. Száraz bőrre.

AKCIÓ! 52.980 Ft helyett 37.090Ft

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Szérum feszesítő A Szérum feszesítő olyan természetes anyagokkal adja vissza a bőr rugalmasságát, feszességét, mint a búza protein, a zabtej és a szőlőmagolaj. Az arcbőr visszanyeri vitalitását, szinte újjászületik. Hidrokolloidos háromdimenziós mátrix struktúra.A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.
A Tápláló gabonamaszk az árpatejjel, a zabtej és a búzatej rendkívül hatékonyan ápolja a száraz, élettelen bőrt, amely szinte azonnal megtelik élettel.A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett vitaminokat, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Szérum feszesítő: Az előzetes tisztítást követően vigyünk fel néhány cseppet az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, majd gyengéd körkörös mozdulatokkal simítsuk be a bőrbe. Nem kell leöblíteni.
Érdemes negyedévente, az évszakok változását követve, kúraszerűen alkalmazni, hogy valóban a kívánt hatást érjük el. A kúra egy hónapig tart, ilyenkor napi rendszerességgel használjuk az arcon, a nyakon és a dekoltázson is.
Fontos, hogy a szérum fölé mindig használjunk olyan krémet, amely a felhám hidratáltságát is biztosítja.

Tápláló gabonamaszk: Egy keveset kinyomunk a tubusból. Késpenge vastagságban ujjainkkal vagy akár spatulával felvisszük a bőrre. Ápolhatjuk vele a nyakat és a dekoltázst is. 10-15 perc elteltével száraz kendővel letöröljük a maszkot, majd langyos vízzel lemossuk a bőrt és áttöröljük tonikkal.  Hetente kétszer használjuk.

Kaviczky Plusz

Mi a különbség a szérumok, a nappali és éjszakai ápoló krémek, valamint a maszkok között? Képzeljünk el egy fát! A szérum az, ami a gyökereket táplálja, vagyis ez a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, a sejtközpontokat táplálja.
A krém olyan a bőrnek, mint az eső a lombkoronának.
A maszk pedig az, amitől szép zöldek a levelek.

A Tápláló gabonamaszk lenpelyheket tartalmaz, amely természetes sűrítőanyagként még finomabbá, selymesebbé teszi a készítményt. Emellett a len számos fitoösztrogént tartalmaz, amely segíti a bőr táplálását.

És még egy jó tanács: érdemes a maszkot a nyakon és a dekoltázson is használni, hiszen ezek a testrészek is sokszor árulkodnak a korunkról.

Összetevők