Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →   Blog
  • Mindig ámulatba ejt a természet gyógyító ereje, a fűben-fában van az orvosság ősi igazsága. Itt van például a nyírfa. Látszólag egyszerű, hétköznapi fa, sokszor találkozunk vele ligetes területeken, parkokban vagy éppen kertekben. És talán nem is tudjuk, micsoda hatalmas gyógyító erővel bír. Ápolja a testet és a lelket is.

  • Nincs is annál finomabb kényeztetés, mint egy frissítő masszázs, amely felpezsdíti a testet és elcsendesíti a lelket. A speciális kozmetikai masszázs lassítja a bőr öregedését és segíti a hatóanyagok jobb felszívódását is. Kényeztesd magad masszázzsal!    

  • Ismerd meg velünk a leghíresebb vagy éppen leghírhedtebb drágaköveket! Megannyi ragyogás és legendás vagy rejtélyes történet... Ha a drágaköveket a bőrápolásban használod, a bőröd lesz a legszebb ékszered!

  • A Hévízi-tó, a gyógyvíz és a gyógyiszap egyedülálló, sehol máshol a világon nincs ilyen természeti képződmény, csak itt, Magyarországon. Most elárulunk néhány titkot és érdekességet a Hévízi-gyógyvíz és gyógyiszap varázslatos erejéről.   

  • Gyermekként úgy látjuk, hogy a szüleink mindenhatóak. Apa a legerősebb és a legügyesebb. Anya pedig… hát ő anya. Egyszerre jelenti az önzetlen szeretetet, a féltő gondoskodást, a gyengéd törődést. És persze, Anya a legszebb.

  • Ismerd meg velünk a bőröd működését, hogy fiatalon tudd tartani. Egy kis biológiaóra, hogy a biológiai órádat át tudd állítani.  Persze, csak természetesen!