Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Iontogél vitalizáló

Iontogél vitalizáló

FORMULA PF™, GINSENG, PALÁSTFŰ

Használati idő

29 010 Ft (9 Prémium Pont)

Válasszon kiszerelést!

Anti-aging összetevői látványosan megfiatalítják a bőrt, amely visszanyeri vitalitását, szinte újjászületik. Kifejezetten érett bőrre. Igazán hatékony eredményt akkor érünk el, ha professzionális kozmetikai géppel – galván, ultrahang, facelifting – visszük fel.
Ezért elsősorban professzionális kozmetikai kezelésre ajánlott, de otthoni kezelésre is alkalmazható, mivel gyártási technológiája olyan hidrokolloid háromdimenziós mátrix, amely lehetővé teszi a szabályozott intenzív vitalizálást.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Kaviczky által kifejlesztett iontogélek alapja a magyar kukoricából, fermentációval készült xantán, amely már önmagában is hidratálja és táplálja a bőrt. Az Iontogél vitalizáló emellett olyan természetes anyagokat tartalmaz, mint a palástfű, yam- és ginsenggyökér kivonat, amelyek látványos anti-aging hatást fejtenek ki, és fiatalosabbá teszik a bőrt.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Elsősorban professzionális kozmetikai kezelésre javasoljuk.

Kaviczky Plusz

Az iontogélek otthoni használatára érdemes kézi galván-készüléket használni, így érhető el igazán látványos hatás.
Ha nincs ilyen készüléke, akkor kérjen kozmetikusától Kaviczky iontogél kezelést vagy vigye magával a kozmetikába a Kaviczky iontogéleket.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Alchemilla Vulgaris Extract, Ginseng Root (Panax Ginseng)Extract, Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Alginate, Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Lactic Acid