Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Tápláló gabonamaszk

Tápláló gabonamaszk

FORMULA PF™, ÁRPATEJ, BÚZA TEJ

Használati idő

18 000 Ft (6 Prémium Pont)

50 ml tubus + díszdoboz

A gabonakivonatokat tartalmazó maszk természetes módon táplálja, vitalizálja a bőrt.
Száraz bőrre.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Az árpatej, a zabtej és a búzatej rendkívül hatékonyan ápolja a száraz, élettelen bőrt, amely szinte azonnal megtelik élettel.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Egy keveset kinyomunk a tubusból. Késpenge vastagságban ujjainkkal vagy akár spatulával felvisszük a bőrre. Finoman bedörzsöljük, hogy a pórusok között is eloszlassuk. Ápolhatjuk vele a nyakat és a dekoltázst is. 10-15 perc elteltével száraz kendővel letöröljük a maszkot, majd langyos vízzel lemossuk a bőrt és áttöröljük tonikkal.
Hetente kétszer használjuk.

Kaviczky Plusz

A Tápláló gabonamaszk lenpelyhet tartalmaz, amely természetes sűrítőanyagként még finomabbá, selymesebbé teszi a készítményt. Emellett a len számos fitoösztrogént tartalmaz, amely segíti a bőr táplálását.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Oat (Avena Sativa)Milk, Barley (Hordeum Vulgare) Milk, Wheat( Triticum Vulgare) Milk, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Wheat (Triricum Vulgare) Seeds/Granules, Algin (Sodium Alginate), Xanthan Gum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Lactic Acid, Parfum Organic (Aetheroleum