Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Éjszakai szabályozó krém

Éjszakai szabályozó krém

FORMULA PF™, TÁRNICS

Használati idő

12 000 Ft (4 Prémium Pont)

Válasszon kiszerelést!

Faggyúműködést szabályozó növényi hatóanyagai révén gondoskodik a megfelelően hidratált, matt, tiszta bőrfelület eléréséről.
Ideális a kombinált és zsíros bőr számára.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Nappali normalizáló krém éjszakai megfelelője. A tárnics, a boróka és a kakukkfű gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatásukkal segítik a bőr kiegyensúlyozott működését.
A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Az előzetesen letisztított bőrre használjuk. Vegyünk a tenyerünkbe egy kevés krémet, majd az arcunk középvonalától kifelé, a fül felé haladva gyengéd mozdulatokkal simítsuk a bőrbe.

Kaviczky Plusz

A Kaviczky nappali és éjszakai krémek összetételükben nagyon hasonlóak azonban eltérő olaj vaj arányokkal rendelkeznek. Ennek az az oka, hogy ha a bőr többször is találkozik egy-egy hatóanyaggal, akkor azt könnyebben felismeri, és jobban tudja hasznosítani. Ezért fontos, hogy a nappali és az éjszakai ápolás szinkronban legyen.
A nappali és éjszakai krémek közötti leglényegesebb különbség a hatásmechanizmusban van. A Kaviczky éjszakai krémek úgynevezett folyadékkristályos emulzióval készülnek. Ez egyrészt biztosítja, hogy a hatóanyagok a bioritmus szerint aktiválódjanak, másrészt segíti a felszívódást, így a krém nem ragad az arcon, nem keni össze a párnát, ágyneműt.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Coco Caprylate/Caprate, Marigold (Calendula officinalis) Extract, Corn Germ (Zea Mays) Oil, Grape Seeds (Vitis Vinifera) Oil, Cetearyl Glucoside, Cethyl Alcohol, Glycerin, Oleyl Alcohol,Glycine soya,Dioscorea villosa, Aqua, Propylene Glycol, Arctium majus, Citrus medica limonum, Gentiana lutea, Juniperus communis, Thymus vulgaris, Sheabutter (Butyrospermum parkii), Tocopheryl Acetate, Corn (Zea mays) Starch, Cethyl Palmitate, Panthenol, Aqua, Sodium Hydroxymethylglycinate
Aqua, Glycerin, Willow Bark (Salix alba), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Lavender (Lavandula Angustifolia) Oil, Ascorbyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Lecithin, Parfum Organic (Aetheroleum)