Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →   Arctonik kombinált bőrre

Arctonik kombinált bőrre

FORMULA PF™, LEVENDULA, ZSÚRLÓ

Használati idő

16 140 Ft (5 Prémium Pont)

200 ml flakon + díszdoboz

A könnyű arctonik visszaálltja a bőr normál pH-értékét, hogy az egészséges, ragyogó és puha legyen. Ideális normál és kombinált bőr számára. Mindennapos használatra.

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

Frissít és stimulál, nyugtató hatású levendula kivonata segít megőrizni az arcbőr hidratáltságát.
A bőr táplálásáról a zsurló és az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.
A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett nyomelemeket, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Az arctonikból egy keveset kiöntünk egy vattalapkára, s azzal egyszerűen áttöröljük az arcot. Nem kell leöblíteni.

Kaviczky Plusz

A tonik használatával segítjük bőrünk PH-értékét egyensúlyban tartani. Ha a bőrünk lúgos kémhatású, akkor azon könnyebben elszaporodnak a baktériumok, amelyek gyulladást, pattanásokat okoznak.
Az arctonikkal gyorsan és egyszerűen visszaállítjuk arcunk enyhén savas PH-értékét, meggátolva ezzel a gyulladást okozó baktériumok elszaporodását.
A tonik használata után a bőr, mint egy jól előkészített, tiszta festővászon, készen áll a további ápoló és tápláló kozmetikumok befogadására.

Összetevők

Aqua HÉVÍZ, Hydrolyzed Wheat Protein, Urea, Sorbitol, Lysine, PCA, Diglycerin, Lactic Acid, Sodium PCA, Aqua, Lavender (Lavandula angustifolia) Extract, Glycerin, Aqua, Equisetum arvense, Panthenol, Aqua, Aqua, Sodium Hydroxymethylglycinate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Polysorbate-20, Grape (Vitis Vinifera Extract), Lemon (Citrus lemonum), Passion fruit (Passiflora edulis), Grape (Vitis vinifera), Pineapple (Ananas sativus) Fruits Extract, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Sodyum Hydroxymethylglycinate, Lavender (Lavandula Angustifolia)Oil, Parfum Organic (Aetheroleum)