Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   MENNYEI HIDRATÁLÁS

MENNYEI HIDRATÁLÁS

Használati idő

37 090 Ft (12 Prémium Pont)

díszdoboz

CSOMAG TARTALMA:

  • Szérum hidratáló PF™ÁRPATEJ, TARAFA, SZŐLŐMAGOLAJ (30ml pumpás üvegtégely + díszdoboz)
  • Mélytisztító maszk PF™ HÉVÍZ TŐZEGISZAP (50 ml tubus + díszdoboz)

Szérum hidratáló A bőr mélyebb rétegeibe eljutva természetes anyagokkal hidratálja és kisimítja a bőrt. Összetevőinek köszönhetően hatását hosszú órákon keresztül megőrzi a bőrön, amely így sokáig kellemesen hidratált, selymes érzést ad. Kifejezetten száraz, vízhiányos bőrre.

Mélytisztító Maszk A Hévízi gyógyiszap erejével tisztítja a bőrt, segíti a méregtelenítést. Normál és kombinált bőrre.

AKCIÓ! 52.980 Ft helyett 37.090 Ft

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Szérum hidratáló olyan természetes anyagokkal pótolja a bőr nedvesség tartalmát, mint az selymes árpatej, a szőlőmagolaj és a tarafa. Az arcbőr visszanyeri hidratáltságát és szinte újjászületik. A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja. A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett vitaminokat, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

A Mélytisztító maszkban a huminsav azon tulajdonsága kerül előtérbe, amely természetes antibiotikumokkal fertőtleníti a bőrt és összehúzza a tág pórusokat.
Hatóanyaga a világon egyedülálló, huminsavban gazdag Hévízi gyógyiszap, amely hatását tudományos vizsgálatok igazolják. A Hévízi gyógyiszap természetes regeneráló, méregtelenítő, ránctalanító. Jelentős mennyiségben tartalmaz a bőr számára is létfontosságú ásványi anyagokat (réz, cink, magnézium, kalcium), amelyek biztosítják a sejtek egészséges működését.
A boróka, a kakukkfű, a tárnics, a bojtorján segíti a méregtelenítést, a citrom kivonat üdévé varázsolja a bőrt.

Hogyan használjam?

Szérum hidratáló: Az előzetes tisztítást követően vigyünk fel néhány cseppet az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, majd gyengéd körkörös mozdulatokkal simítsuk be a bőrbe. Nem kell leöblíteni. Érdemes negyedévente, az évszakok változását követve, kúraszerűen alkalmazni, hogy valóban a kívánt hatást érjük el. A kúra egy hónapig tart, ilyenkor napi rendszerességgel használjuk az arcon, a nyakon és a dekoltázson is. Fontos, hogy a szérum fölé mindig használjunk olyan krémet, amely a felhám hidratáltságát is biztosítja.

Mélytisztító Maszk: Egy keveset kinyomunk a tubusból. Késpenge vastagságban ujjainkkal vagy akár spatulával felvisszük a bőrre. Finoman bedörzsöljük,hogy a pórusok között is eloszlassuk.Ápolhatjuk vele a nyakat és a dekoltázst is. 10-15 perc elteltével száraz kendővel letöröljük a maszkot, majd langyos vízzel lemossuk a bőrt és áttöröljük tonikkal.
Hetente kétszer használjuk.

Kaviczky Plusz

Mi a különbség a szérumok, a nappali és éjszakai ápoló krémek, valamint a maszkok között? Képzeljünk el egy fát! A szérum az, ami a gyökereket táplálja, vagyis ez a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, a sejtközpontokat táplálja. A krém olyan a bőrnek, mint az eső a lombkoronának. A maszk pedig az, amitől szép zöldek a levelek. 

Kaviczky Ágnes tanácsa:
Az egyik kényeztető szépségápolási titkom az otthoni mini-spa program. Jelöljünk ki egy napot erre, amikor lélekben is készülünk az ápolásra. A kezelésre elegendő 30 perc is, de egy hétre felölti a lelkünket és széppé varázsolja a bőrünket.
A programot kezdjük letisztítással, radírozással, majd használjuk a mélytisztító maszkot. Közben hallgassunk kellemes zenét és a napi gondok helyett koncentráljunk arra, hogy a hatóanyagok hogyan szépítik a bőrt. Szemünkre helyezzünk hideg tonikkal átitatott vattakorongot,mellyel a maszk lemosása után áttörölhetjük arcunkat.
És még egy jó tanács: érdemes a maszkot a nyakon és a dekoltázson is használni, hiszen ezek a testrészek is sokszor árulkodnak a korunkról.

Összetevők