Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →   RAGYOGÓ TISZTASÁG

RAGYOGÓ TISZTASÁG

Használati idő

18 210 Ft (6 Prémium Pont)

díszdoboz

CSOMAG TARTALMA:

  • Mélytisztító maszk PF™  HÉVÍZ TŐZEGISZAP (50ml tubus)
  • Éjszakai szabályozó krém PF™ TÁRNICS (15 ml üvegtégely)

Mélytisztító maszk A Hévízi gyógyiszap erejével tisztítja a bőrt, segíti a méregtelenítést.

Éjszakai szabályozó krém A tárnics, a boróka és a kakukkfű gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatásukkal segítik a bőr kiegyensúlyozott működését.

AKCIÓ! 22.760 Ft helyett 18.210Ft

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Mélytisztító maszkban a huminsav azon tulajdonsága kerül előtérbe, amely természetes antibiotikumokkal fertőtleníti a bőrt és összehúzza a tág pórusokat.
Hatóanyaga a világon egyedülálló, huminsavban gazdag Hévízi gyógyiszap, amely hatását tudományos vizsgálatok igazolják. A Hévízi gyógyiszap természetes regeneráló, méregtelenítő, ránctalanító. Jelentős mennyiségben tartalmaz a bőr számára is létfontosságú ásványi anyagokat (réz, cink, magnézium, kalcium), amelyek biztosítják a sejtek egészséges működését.
A boróka, a kakukkfű, a tárnics, a bojtorján segíti a méregtelenítést, a citrom kivonat üdévé varázsolja a bőrt.

Az Éjszaki szabályozó krém a Nappali normalizáló krém éjszakai megfelelője. A tárnics, a boróka és a kakukkfű gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatásukkal segítik a bőr kiegyensúlyozott működését. A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.

A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett vitaminokat, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Mélytisztító maszk

Egy keveset kinyomunk a tubusból. Késpenge vastagságban ujjainkkal vagy akár spatulával felvisszük a bőrre. Finoman bedörzsöljük,hogy a pórusok között is eloszlassuk.Ápolhatjuk vele a nyakat és a dekoltázst is. 10-15 perc elteltével száraz kendővel letöröljük a maszkot, majd langyos vízzel lemossuk a bőrt és áttöröljük tonikkal.
Hetente kétszer használjuk.

Éjszaki szabályozó krém

Az előzetesen letisztított bőrre használjuk. Vegyünk a tenyerünkbe egy kevés krémet, majd az arcunk középvonalától kifelé, a fül felé haladva gyengéd mozdulatokkal simítsuk a bőrbe. 

Kaviczky Plusz

Mi a különbség a szérumok, a nappali és éjszakai ápoló krémek, valamint a maszkok között? Képzeljünk el egy fát! A szérum az, ami a gyökereket táplálja, vagyis ez a bőr mélyebb rétegeibe is eljut, a sejtközpontokat táplálja. A krém olyan a bőrnek, mint az eső a lombkoronának. A maszk pedig az, amitől szép zöldek a levelek.  

Kaviczky Ágnes tanácsa:
Az egyik kényeztető szépségápolási titkom az otthoni mini-spa program. Jelöljünk ki egy napot erre, amikor lélekben is készülünk az ápolásra. A kezelésre elegendő 30 perc is, de egy hétre felölti a lelkünket és széppé varázsolja a bőrünket.
A programot kezdjük letisztítással, radírozással, majd használjuk a mélytisztító maszkot. Közben hallgassunk kellemes zenét és a napi gondok helyett koncentráljunk arra, hogy a hatóanyagok hogyan szépítik a bőrt. Szemünkre helyezzünk hideg tonikkal átitatott vattakorongot, mellyel a maszk lemosása után áttörölhetjük arcunkat.
És még egy jó tanács: érdemes a maszkot a nyakon és a dekoltázson is használni, hiszen ezek a testrészek is sokszor árulkodnak a korunkról.

Összetevők