Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →   Blog
  • Hivatalosan október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Ezért a hónap utolsó napján e különleges testrész ápolásával foglalkozunk, jelezve, hogy nem pusztán októberben, de az év minden napján oda kell figyelni magunkra és a melleink állapotára!

  • A botoxot valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk. Amellett, hogy ránctalanító hatását bizonyára ismerjük, eszünkbe jutnak a viaszbábukéra hasonlító arcok, a mosolyogni nem tudó nők is. Szerencsére azok számára is létezik alternatíva, akik szeretnék, hogy érzelmeik látszódjanak az arcukon! A természetes megoldás a növényi botox. Lássuk, mi a különbség a kettő között!  

  • Ahogyan egyre rövidülnek a nappalok, egyre hűvösebbre, esősebbre fordul az időjárás, úgy vágyunk egyre inkább valami kényeztető pihenésre, egy igaz wellness-hétvégére. A wellness fogalma számos pontos összefonódik a turizmussal és a spa-kifejezéssel. Mi most bevezetünk a wellness szállodák és a spa-kezelések világába!

  • Beköszöntött az ősz, hamarosan elvarázsol minket csodálatos színeivel, illataival. Ezt az évszakot sokan az elmúláshoz kötik, szerintem azonban számos értéket tartogat. Egyik legjelentősebb szimbóluma a szőlő, amely magát az életet jelképezi. Nem véletlenül nevezik a gyümölcsök királyának, már az ősidők óta fogyasztják élelmiszerként és gyógyírként is. Összeszedtük nektek, mi mindenre jó a szőlő ás a szőlőmag olaj!   

  • A környezet védelme közös ügyünk. Mindannyiunknak tenni kell érte, különben a saját és gyermekeink jövőjét veszélyeztetjük! Intő jelek a hatalmas erdőtüzek az Amazonas mentén és Szibériában. A Kaviczky évek óta elkötelezett támogatója a környezetvédelemnek, és bizton állíthatjuk, hogy a kozmetikai ipar is tud tenni a klímakatasztrófa ellen! Nézzünk konkrét példákat!

  • Hallottál már a nano-vízről? Vagy hivatalosabb nevén a deklusztarizált vízről? Még nem? A nano-víz „felfedezése” forradalmi újdonság. Bár mi inkább azt mondjuk: a természet egy újabb fantasztikus csodája. Magyarországon elsőként a Kaviczky használ nano-vizet a kozmetikumokban! A hatás szinte azonnal érezhető és látható a bőrödön!