Kaviczky logo

Hatékonyan ápol, természetesen kényeztet.

Kövessen minket!

  →     →     →     →   POMPÁS HIDRATÁLÁS

POMPÁS HIDRATÁLÁS

Használati idő

38 300 Ft (12 Prémium Pont)

díszdoboz

CSOMAG TARTALMA:

  • Nappali hidratáló krém PF™ CALENDULA, TARAFA, KUKORICACSÍRA OLAJ (50 ml tubus)
  • Éjszakai energizáló krém PF™ ÁRPATEJ, BÚZA TEJ (50 ml üvegtégely + díszdoboz)

Nappali hidratáló krém Finom, selymes állagú krém, amely természetes hatóanyagaival pótolja a bőr nedvesség-tartamát. Vízhiányos bőrre.

Éjszakai energizáló krém Gondoskodik a bőr éjszakai hidratálásáról, amely elengedhetetlen az egészséges sejtépülés folyamatához. Száraz, vízhiányos bőr számára.

AKCIÓ! 54.720 Ft helyett 38.300 Ft

Állatkísérlet mentes készítmény GMO mentes készítmény Organikus készítmény Vegán készítmény

Részletek

A Nappali hidratáló krémben található orvosi körömvirág és a tarafa pótolja a bőr nedvességét, így az egészséges fiatalos és üde marad. Tartalmaz UV-filtert, amely véd a nap ártó sugaraival szemben. A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.

Az Éjszakai energizáló krém a Nappali hidratáló krém éjszakai megfelelője. A kukoricacsíraolaj és szőlőmagolaj olyan természetes nedvességmegkötő anyagok, amelyek segítik a bőr hidratálását, a víz megtartását. A bőr táplálásáról az egyedülálló Pannon Formula gondoskodik, amely a Hévízi gyógyiszap, a Hévízi gyógyvíz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok egyedi kombinációja.

A Hévízi iszap gyógyító erejét tudományos vizsgálatok igazolják. Növényi, ásványi hatóanyagok mellett vitaminokat, természetes antibiotikumokat, anti-allergén anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky kozmetikumokban élvezheti.

Hogyan használjam?

Az előzetesen letisztított bőrre használjuk. Vegyünk a tenyerünkbe egy kevés krémet, majd az arcunk középvonalától kifelé, a fül felé haladva gyengéd mozdulatokkal simítsuk a bőrbe. 

Kaviczky Plusz

Nem lehet eleget hangsúlyozni a bőr hidratálásának fontosságát. Ha a bőr nem jut elegendő vízhez, roncsolódik, gyorsabban öregszik. Nappali hidratáló krémet már érdemes fiatalabb korban is használni, hiszen így sokáig megőrizhetjük a bőr üdeségét, szépségét.

A Kaviczky nappali és éjszakai krémek összetételükben nagyon hasonlóak. Ennek az az oka, hogy ha a bőr többször is találkozik egy-egy hatóanyaggal, akkor azt könnyebben felismeri, és jobban tudja hasznosítani. Ezért fontos, hogy a nappali és az éjszakai ápolás szinkronban legyen. 

A nappali és éjszakai krémek közötti leglényegesebb különbség a hatásmechanizmusban van. A Kaviczky éjszakai krémek úgynevezett folyadékkristályos emulzióval készülnek. Ez egyrészt biztosítja, hogy a hatóanyagok a bioritmus szerint aktiválódjanak, másrészt segíti a felszívódást, így a krém nem ragad az arcon, nem keni össze a párnát, ágyneműt.

Összetevők